Rohkema info nägemiseks:

Vincent Dautancourt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI-PRANTSUSE LEKSIKOGRAAFIAÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti-Prantsuse Leksikograafiaunhingu põhitegevusalaks on koostada ja levitada leksikograafilisi materjale (sõnaraamatuid, erialasõnastikke, andmebaase jms) prantsuse ja eesti keeles. Aruandeaastal sai MTÜ sihtfinantseeringu summas 2000 eurot. Eelneva perioodi 5992 eurot kasutati aruandeaasta kulude katteks.. Ühingu juhatus on neljaliikmeline ja tegevust juhib juhatuse esimees. Juhatuse liikmetele aruandeaastal liikmetasu ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

KEELEST KEELDE OÜ tegevusaruanne 2022

Keelest Keelde OÜ põhitegevusala on kirjalik ja suuline tõlge suundadel eesti-prantsuse-eesti, inglise-prantsuse ja inglise-eesti. Lisaks korraldab ettevõte pra
ssb.ee
Keelest Keelde OÜ põhitegevusala on kirjalik ja suuline tõlge suundadel eesti-prantsuse-eesti, inglise-prantsuse ja inglise-eesti. Lisaks korraldab ettevõte prantsuse keele õpet ja vestluskursusi eraklientidele. 2022. aasta teises pooles vähendas ettevõte nii tõlketeenuse kui ka keeletundide mahtu seoses juhtkonna ja koostööpartnerite vajaduste ja võimaluste muutumisega. 2023. aastal on kavas jätkata peamiselt keeleõppe ja vestluskursuste pakkumisega olemasolevatele koostööpartneritele ja klientidele.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.