Rohkema info nägemiseks:

TRISEN OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme posti- ja kullerteenuste pakkumisega, pakkudes kiiret ja tõhusat riigisisest pakiveoteenust ning usaldusväärset kulleriteenust klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Trisen OÜ on juhtiv ettevõte, mis on spetsialiseerunud posti- ja kullerteenuste pakkumisele Eestis. Meie eesmärk on tagada kiire, tõhus ja usaldusväärne pakiveoteenus ning pakkuda klientidele tipptasemel kulleriteenust.

Meie kogenud ja pühendunud meeskond on spetsialiseerunud logistikale ning pakiteenuste haldamisele. Teame, kui oluline on kaupade õigeaegne ja turvaline kohaletoimetamine, ning oleme valmis vastama teie vajadustele igal sammul.

Trisen OÜ pakub mitmekülgset teenustevalikut, mis hõlmab:

  • Logistikateenused: Oleme eksperdid kaupade haldamisel, aidates teil optimeerida varude haldust ja transpordilogistikat.

  • Pakiteenused: Meie laiaulatuslik pakiteenuste valik hõlmab nii väikseid saadetisi kui ka suuremahulisi veoseid, tagades, et teie kaubad jõuavad alati õigeks ajaks ja tervena sihtkohta.

  • Postiteenus: Pakume kiiret ja turvalist kirjade, dokumentide ja pakettide kättetoimetamist, mis on oluline nii isiklikus kui ka ärilises kontekstis.

  • Kullerteenus: Meie kullerid on valmis teie saadetisi kiiresti ja professionaalselt toimetama, olgu tegemist kiirkullerteenuse, e-kaubanduse kättetoimetamise või erakordsete dokumentide saatmisega.

Trisen OÜ eesmärk on teha teie elu lihtsamaks, pakkudes tipptasemel logistikateenuseid ja usaldusväärseid kulleriteenuseid. Oleme valmis teiega koostööd tegema ja leidma parimad lahendused teie posti- ja kullervajadustele.

Kui soovite rohkem teada saada meie teenuste kohta või soovite meiega ühendust võtta, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Trisen OÜ on teie usaldusväärne partner, kui tegemist on posti- ja kullerteenustega Eestis.

Võtke ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

info@trisen.ee
+372 507 1902

TRISEN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Suurepärane kullerteenus ja kiire pakiteenindus! Täpselt seda, mida vajasin.

- Kätlin S.

Usaldusväärsed postiteenused, mis pole alt vedanud. Aitäh, Trisen!

- Hannes T.

Kiire ja tõhus kullerteenus isiklikuks kasutuseks. Kindlasti soovitan!

TRISEN OÜ tegevusaruanne 2022

Trisen OÜ on ettevõte, mille põhitegevuseks 2022. aastal oli siseriikliku posti- ja kullerteenuste osutamine. See on oluline roll, mida ettevõte täidab, kuna see aitab tagada, et inimesed ja ettevõtted saavad oma posti ja pakke õigeaegselt kätte. Trisen OÜ on pühendunud oma teenuste kvaliteedi parandamisele ja klientide rahulolu tagamisele.2022. aastal tegi Trisen OÜ olulise sammu oma müügitulu suurendamiseks. Ettevõte asendas kaks vana kaubikut kahe uuega. See oli strateegiline otsus, mis aitas ettevõttel parandada oma teenuste kvaliteeti ja efektiivsust. Uued kaubikud on varustatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige kulleriteenus oma äri jaoks?

Äri maailm on muutunud kiireks ja konkurentsituks, mis nõuab kiiret ja tõhusat logistikat, et tagada kaupade õigeaegne ja turvaline kohaletoimetamine. Üks oluli
ssb.ee
Äri maailm on muutunud kiireks ja konkurentsituks, mis nõuab kiiret ja tõhusat logistikat, et tagada kaupade õigeaegne ja turvaline kohaletoimetamine. Üks olulisemaid otsuseid, mida ettevõtted peavad tegema, on õige kulleriteenuse valimine. Õigesti valitud kulleriteenus võib olla teie ettevõtte edu võti. Siin on mõned olulised kaalutlused, mis aitavad teil valida õige kulleriteenuse oma äri jaoks. 1. Mõelge kiirusele ja täpsusele: Ärikeskkonnas on kiirus ja täpsus sageli esmatähtsad. Teie klientidel võib olla kiireloomulisi vajadusi ja nad ootavad, et nende tellimused jõuaksid kiiresti ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.