Rohkema info nägemiseks:

MODULESTON OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täiustatud vesilõikusteenuseid, tagades puhta ja täpse materjalitöötluse erinevatele sektoritele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub innovatsiooniga. MODULESTON OÜ-s me ei lõika ainult materjale; me kujundame tulevikku oma tipptasemel veepihusti lõiketehnoloogiaga. Meie missioon on lihtne: pakkuda teile kõige puhtamaid ja täpsemaid lõikeid laias materjalide valikus, tagades, et teie projektid ei oleks lihtsalt lõpetatud, vaid viimistletud.

Meie teekond algas pühendumusest suurepärasusele ja kirg täpsuse vastu. Meie erialaks on puhas veepihusti lõikamine, tehnika, mis kasutab kõrge rõhu all oleva vee jõudu ilma abrasiivaineteta. See tähendab, et teie materjalid lõigatakse äärmise hoole ja puhtusega, vabana traditsiooniliste lõikemeetoditega kaasnevatest lisanditest.

Meie teenused on kohandatud vastama erinevate tööstusharude vajadustele, alates tootmisest kuni disainini. Olgu teie vajaduseks lehtkumm, kummimatid, konveierilindid või keerukad komponendid, mis on valmistatud plastikust, polüuretaanist, kiledest või isegi poroloonist ja muudest poorsetest materjalidest, meie tipptasemel seadmed on ülesandeks valmis. Meie Soomes valmistatud Aliko veepihusti lõikemasin uhkeldab muljetavaldavate spetsifikatsioonidega, sealhulgas suure lõikealaga ja võimega töödelda mitut projekti nelja lõikepeaga, tagades efektiivsuse ja kulutõhususe teie suuremahuliste tellimuste jaoks.

MODULESTON OÜ-s oleme uhked oma võime üle lõigata läbi keerukuse kergusega. Kutsume teid kogema erinevust, mida puhas veepihusti lõikamine võib teie äri jaoks tähendada. MODULESTON OÜ-ga ei investeeri Te mitte ainult teenusesse; investeerite täpsusesse, mis tõstab teie tooted järgmisele tasemele.

Liituge meiega täiuslikkuse otsingul. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma vajadusi ja avastada, kuidas meie veepihusti lõikelahendused võivad teie ideed muuta laitmatuks reaalsuseks.

Küsimuste ja pakkumiste jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@moduleston.ee või helistage +372 5347 4965. Lõigakem koos tee eduni!

KONTAKT

MODULESTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris

Suurepärane täpsus ja kiire teenindus.

- Mihkel

Täiuslik materjalitöötlus ja professionaalne suhtumine.

- Andres

Meeldivad asjalikud spetsialistid ja kiired lahendused.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MODULESTON OÜ tegevusaruanne 2022

Moduleston OÜ põhitegevusalaks on mitmesuguste kummitoodete tootmine ja müük nii tellija materjalist kui ka omatoodanguna. Aruandeaasta käive oli ligi 323 tuhat eurot (2021:234 tuhat eurot). Laienes kliendibaas, leiti uusi koostööpartnereid nii Eestis kui ka Euroopa Liidus. 2022. aasta lõpus töötas ettevõttes 2 töölepingulist töötajat, aasta tööjõukulud olid 28,6 tuhat eurot (2021: 23,2 tuhat eurot). 2022.aastal moodustati tütarfirma 100%-lise osalusega, et tegeleda krüptovara investeerimisega enda tarbeks. 2022.aastal maksti dividende 68,0 tuhat eurot (2021: 9 tuhat eurot). Plaanis on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudab tootmist vesilõikus?

Vesilõikus on tipptasemel tootmisprotsess, mis kasutab erinevate materjalide lõikamiseks kõrge rõhuga veejuga, sageli koos abrasiivse ainega. See tehnoloogia ka
ssb.ee
Vesilõikus on tipptasemel tootmisprotsess, mis kasutab erinevate materjalide lõikamiseks kõrge rõhuga veejuga, sageli koos abrasiivse ainega. See tehnoloogia kasutab täpsete ja puhtate lõigete tegemiseks suurele kiirusele kiirendatud vee jõudu. Võrreldes traditsiooniliste lõikemeetoditega nagu laser- või plasma lõikamine, pakub vesilõikus mitmeid ainulaadseid eeliseid. See ei tekita kuumusest mõjutatud tsoone, võimaldab lõigata laiemat materjalide valikut ja tagab puhtama lõike minimaalse jäätmetega. Vesilõikus võimaldab tootjatel saavutada keerulisi kujundusi ja keerukaid geomeetriaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.