Rohkema info nägemiseks:

AROMAT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme parfümeeria ja kehahooldustoodete müügiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AROMAT OÜ maailma, kus iga lõhn jutustab loo ja iga aroom talletab mälestuse. Meie teekond algas kirglikust püüdlusest saavutada parfümeeria alal tipptaset ja täna oleme uhked, et saame pakkuda nii meestele kui naistele mõeldud erakordset kollektsiooni pihusteid ja parfüüme. Meie pühendumus kvaliteedile ja taskukohasusele on teinud meist armastatud nime lõhnamaailmas.

AROMAT OÜ usub, et luksus peaks olema kättesaadav kõigile. Seetõttu pakume laia valikut parfümeeriatooteid, sealhulgas kehahooldustooteid, kampaaniatooteid ja eksklusiivseid komplekte. Meie valikus olevad pihustid tagavad, et saate oma lemmiklõhnadest rõõmu tunda kõige mugavamal ja elegantsemal viisil.

Meie kataloog on meie pühendumuse tunnistus mitmekesisusele ja kvaliteedile. Ajatutest klassikutest kuni viimaste trendideni hõlmavad meie pakkumised piiratud väljaandega parfüüme, kuulsuste lõhnu ja haruldasi aroome. Oleme uhked ka meie kureeritud kollektsioonide üle, nagu TOP 100 naistele, meestele ja unisex lõhnad, tagades, et leiate oma ainulaadsele stiilile vastava täiusliku lõhna.

Kogege avastamisrõõmu meie Aroma Boxiga – valik käsitööna valitud lõhnu, mis võimaldavad teil iga kuu uusi lõhnahorisonte avastada. Ja erilisteks puhkudeks on meie kinkekaardid ideaalne kingitus teie lähedastele.

Tasuta saatmisega tellimustele üle 99 € ja näidissuurustega alates 30 €, on peente lõhnade maailma nautimine veelgi lihtsam. Liituge meiega AROMAT OÜ juures ja laske meil juhatada teid lummavale lõhnade teekonnale, mis jätab kestva mulje.

Kontakt

AROMAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis A.

Täiuslik kogemus! Rahulolu tippklassi toodetega!

- Mari M.

Elegantne pakend ja imelised lõhnad. Kindel soovitus!

- Karl P.

Aroma Box oli minu jaoks avastamisrõõm. Ootan juba järgmist korda!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õige kevadlõhn, mis sobib just sulle?

Kui talve külm taandub, toob kevade saabumine endaga kaasa uuenemise ja muutumise aja. Mitte ainult meie ümbrus ei õitse, vaid ka meie isiklikud hügieenirituaalid, sealhulgas lõhnad, mida me kehale kanname. Õige parfüüm võib tõsta meeleolu, täiendada stiili ja teha avalduse selle kohta, kes me oleme. Hooajalised lõhnad on enamat kui lihtsalt turundustrikk; need on viis harmoneeruda muutuva keskkonnaga. Eriti kevadlõhnad on loodud selle elava aastaaja olemuse tabamiseks, oma värske õite ja uute algustega. Kui me liigume talvistest rasketest, soojadest nootidest kevadiste kergemate, heledamate

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida parfüüme mis omavahel teineteisega kombineerides kokku sobiksid?

Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel v
ssb.ee
Lõhna kihistamine, tuntud ka kui lõhna kombinatsioon, on mitme lõhna samaaegne kandmine, et luua ainulaadne ja keerukas aroom. See tehnika võimaldab inimestel väljendada oma isiklikku stiili ja meeleolu läbi lõhna. Lõhnade kihistamine võib suurendada teie lõhna sügavust ja püsivust, andes teile ainulaadse allkirjalõhna, mis on ainult teie oma. See pakub ka paindlikkust kohandada oma lõhna erinevate sündmuste või aastaaegade jaoks. Lõhnanootide mõistmine Tipunoodid on esialgsed, kergemad lõhnad, mida tunnete kohe pealekandmisel. Need on tavaliselt värsked ja ergutavad, kuid aurustuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.