Rohkema info nägemiseks:

Raimond Võigas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PREMIUM INTERIORS OÜ tegevusaruanne 2022

Premium Interiors OÜ alustas äritegevust 19.05.2020 ja ettevõtte peamiseks tegevusalaks on mitmesuguste kaupade vahendamine. Ettevõtte müügitulu 2022. aastal on 42 166 eurot (esimesel majandusaastal oli 17 331 eurot). Aruandeaasta kasum on 1 444 eurot (eelmisel aastal oli 1 537 eurot). Järgmisel majandusaastal on plaanis sama tegevusega jätkata ja käivet suurendada.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI RAGBI LIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Ragbi Liit MTÜ on vaba algatuse alusel asutatud ja mittetulundusühinguna avalikes huvides tegutsev ning heategevuslikult sporti toetav vabatahtlik ühendus
ssb.ee
Eesti Ragbi Liit MTÜ on vaba algatuse alusel asutatud ja mittetulundusühinguna avalikes huvides tegutsev ning heategevuslikult sporti toetav vabatahtlik ühendus, millepõhitegevus on suunatud ragbi arendamisele Eestis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.