Rohkema info nägemiseks:

TAMMEJUURE MAHE TÜH

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1394; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAMMEJUURE MAHE TÜH kohta arvamuslugu!"

TAMMEJUURE MAHE TÜH hetkeolukord

Juba 1394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tammejuure Mahe Tulundusühistu alustas tegevust alates 2017. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on liikmete teraviljakasvatussaaduste turustamine. Peamised tootegrupid on nisu, kaer, hernes ja rüps, õlitooted, teraviljatooted. Toodang turustatakse kokkuostjatele ja töötlejatele.

Samuti turustatakse edasi liikmete töödeldud põllumajandustoodangut ühise kaubamärgi alt Tammejuure Mahetalu. Toodang on mahe sertifikaadiga, tootmine mahepõllumajanduslikult kontrollitud.

Kasum kantakse edasi järgnevasse aastasse, kuna tulevikus planeeritakse investeeringuid. Ettevõte soovib investeerida põhivarasse, mis olulisel määral parandab tulevikus toodetava tooraine kvaliteeti, tootmisvõimsust ning suurendab konkurentsivõimet. Samuti planeeritakse tugevdada kaubamärki ning jätkata ekspordi osakaalu suurendamisega.

TAMMEJUURE MAHE TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.