Rohkema info nägemiseks:

AVAR AGENTUUR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2434; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AVAR AGENTUUR OÜ kohta arvamuslugu!"

AVAR AGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 2434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Avar Agentuur OÜ on 2017 aastal loodud ettevõte, kes pühendub innovatiivsete ja kvaliteetsete visuaalmaterjalide loomisele, ühendades 360° video ja fotograafia, 3D ning virtuaal- ja liitreaalsuse. 360 kraadi pildid ja videod on üha kasvav trend. Virtuaaltuurid ja Google Street View siseruumidest annab ülevaate objektist, mis aitab kinnisvara müüa, ettevõtet reklaamida või töökorraldust planeerida. Oma esimesel tegevusaastal ettevõte kasumisse ei jõudnud, sest investeeriti vajalikesse seadmetesse.

2018. aastal on integreeriti virtuaaltuurid drooniga, rakendades noori IT huvilisi. Samuti investeeriti 360kraadi virtuaalreaalsuskaamerasse ja toodi turule 360kraadi LIVE ülekande võimalus. Võimalik arengusuund: virtuaalreaalsuse sisu loomine haridussüsteemi jaoks.

2018. aastal kaasati EAS starditoetus, et investeerida uue tehnika soetamisse, millega toodi 2019. aastal Eesti turule uudne virtuaalreaalsuse produktsiooni teenus. Eesmärk on luua kaasaegseid VR lahendusi, et säästa ettevõtete aega, raha ja vaeva näiteks messidel käimisel, mil tavaliselt tuleb suur valik tooteid kaasa võtta. VR-is tooteid esitledes saab aga messikülastaja veelgi ägedama elamuse ning tõenäoliselt säästab ettevõtja sellega oluliselt ressursse.

2019. aastal investeeriti ettevõtte arengusse ja seetõttu jäi ettevõtte tegevus kahjumisse. Tuleb veel palju tööd teha ning niivõrd uue teenuse käivitamine võtab aega.

2020.aastal suudeti ettevõtte tegevust optimeerida nii, et osaühing jõudis kasumisse.

2021. aastal oli peamine fookus 3D/VR/AR teenuste arendamisel, vajalike spetsialistide palkamisel ja sisse elatamisel ning alustasime ka oma 3D konfiguraatori toote arendusega. Ettevõtte juhatus on kaheliikmeline ning juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud lahkumis- ja tagasikutsumishüvitisi, samuti ei kasuta juhatus soodustingimustel ettevõttele kuuluvat vara.

2022 aastal keskendus AVAR oma 3D e-kaubanduse ja tootekonfiguraatorite platvormi ehitamisele. Kaasati EAS loomemajanduse arenguplaani toetus ning investeering. Ajasime toodet arendades kulud suureks, peamiselt uute inimeste arvelt, keda oli vaja toote arendamiseks palgata. Aga kuna toodet arendades jäi teenuse pakkumine kõrvale ning toode ei toonud piisavalt tulu sisse, siis jõudsime kohta, kus oli vaja töötajatega töölepingud lõpetada ning tagasi teenuspakkuja mudeli juurde tulla, et jälle jalad alla saada.

2022. aastal oli Avar Agentuur OÜ müügitulu oli 85749 eurot ja kahjumiks kujunes 76 187 eurot.

AVAR AGENTUUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.