Rohkema info nägemiseks:

LINFORD TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AS Linford on 1994 aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev veofirma. Meie tegevusalaks on maanteevedude korraldamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Linford, alates oma algusest aastal 1994, on olnud Eesti veondusmaastikul liidrirollis, tuues kliendile usaldusväärset, paindlikku ja professionaalset teenindust. Meie ettevõte on tuntud mitte ainult suurepäraste rahvusvaheliste vedude korraldamise poolest, vaid ka sõbraliku suhtumise, innovatsiooni, sihikindluse ja paindlikkuse poolest.

Linfordi süda on meie lojaalsetes, kohusetundlikes ja motiveeritud töötajates. Igaüks meie meeskonnast on oluline ja igaühe panus kujundab meie ettevõtte edu. Me julgustame kaasavat juhtimist, võimaldades igal töötajal teha ettepanekuid oma töö efektiivsuse tõstmiseks. Pakume huvitavaid väljakutseid, stabiilset töökeskkonda ja õiglast töötasu, tagades sellega meie meeskonna rahulolu ja pühendumuse.

Meie suhted kolleegide, klientide ja koostööpartneritega põhinevad sõbralikkusel, aususel ja usaldusväärsusel. Oleme avatud õppima oma vigadest, jagama teadmisi ja leitud lahendusi, luues koos positiivse ja vastutustundliku keskkonna.

Linford on alati sammu võrra ees, omades kaasaegseid ja innovaatilisi töötingimusi. Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes on valmis langetama kiireid ja vastutustundlikke otsuseid ning leidma uusi lahendusi. Me usume, et igal olukorral on lahendus, ja seetõttu hindame oma töötajate leidlikkust ja julgust.

Meie eesmärk igal päeval on muutuda tulemuslikumaks, paremaks ja tublimaks. Meie töö on alati suunatud klientide rahulolu ja äritulemuste parandamisele. Tagame klientidele lühimad tarneajad, turvalise kaupadekäsitlemise ja mõistliku hinnastuse, aidates neil saavutada oma ettevõtetes suuremat edu. Oleme pühendunud olema üks parimaid veondusettevõtteid maailmas.

Oleme paindlikud oma suhetes klientide, töötajate ja koostööpartneritega. Me mõistame, et iga olukord on erinev, ja seetõttu leidke meie kogenud meeskonnalt alati sobiv lahendus. Me oleme kättesaadavad ka töövälisel ajal, et tagada, et meie kliendid saavad alati vajalikku tuge.

Linfordi südames on meie inimesed, meie sõbralikkus, innovatsioon, sihikindlus ja paindlikkus. Need väärtused juhivad meie igapäevast tegevust ja aitavad meil pakkuda tipptasemel veoteenuseid. Liitudes meiega, astute sammu edasi usaldusväärse veonduse maailmas.

Rohkem infot meie ettevõtte ja teenuste kohta leiate meie kodulehelt!

Koduleht

LINFORD TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sten P.

Firma visiitkaart on inimesed kellega sa koostööd teed. Mulle need inimesed seal meeldivad!

- Kris U.

Väga professionaalne teenindus!

- Liina E.

Kokkuvõttes läks koostöö hästi, tiim on usaldusväärne ja töökas.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LINFORD TRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Linford Transport OÜ on Eesti transpordiettevõte, mis asutati 2017. aastal. Selle peamiseks tegevusalaks on transportteenuste osutamine nii Eesti Vabariigi piires kui ka Euroopa riikides. Nende teenuste hulka kuuluvad kaubavedu erinevatesse Euroopa riikidesse, sealhulgas Saksamaale, Inglismaale, Hollandisse, Taani, Rootsi ja Soome. 2022. aastal moodustas transporditeenuste käive 100% Linford Transport OÜ kogu müügitulust, mis näitab ettevõtte pühendumust ja keskendumist sellele tegevusvaldkonnale. Huvitav on märkida, et ettevõte lõpetas transportteenuse osutamise Venemaale 25. veebruaril 2022.

Dropdown

kõik artiklid

Teenused

Meie teenused Meie poolt pakutavate rahvusvaheliste veoteenuste hulka kuuluvad osa- ning täiskoormate veod, ADR-, Charter- ja ülegabariitsete kaupade veod. Meie
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.