Rohkema info nägemiseks:

IDEE TURG OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 14223; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta IDEE TURG OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete ettevõtja, kes otsib uusi võimalusi oma ettevõtte kasvatamiseks? Või eraisik, kes soovib täiendada oma teadmisi ja oskusi erinevates valdkondades? Idee Turg OÜ on siin, et pakkuda teile kvaliteetseid koolitusi, professionaalset nõustamist ning loovaid äri- ja turunduslahendusi.

Idee Turg OÜ pakub mitmekülgseid koolitusi mitmel olulisel ärivaldkonnal, sealhulgas ettevõtlus, majandus, turundus, sotsiaalmeedia, teenindus, müük, kaubandus ja võõrkeeled. Meie koolituste sisu on loodud vastavalt teie ootustele, tagades rahulolu ja praktilised teadmised.

Te ei pea olema ekspert kõigis valdkondades - meie konsultandid on siin, et pakkuda teile vajalikku abi. Olgu tegemist ettevõtluse alustamise küsimuste või keerukamate turundusstrateegiatega, meie spetsialistid on valmis teid juhendama ja toetama.

Äriplaani koostamine on oluline samm ettevõtluse alustamisel. Meie eksperdid aitavad teil läbi mõelda oma äriidee ning koostada põhjaliku ja tulemusliku äriplaani. See annab teile olulise eelise konkurentide ees ja suunab teid õiges suunas.

Hea turundusplaan ei pea olema keeruline, kuid see peab olema tõhus. Meie turunduseksperdid aitavad teil välja töötada selge ja sihitud turundusplaani, mis aitab teil jõuda oma sihtgrupini, säilitada olemasolevaid kliente ning meelitada uusi kliente.

Kui soovite oma ettevõtet edukalt arendada või täiendada oma oskusi ja teadmisi, siis võtke meiega ühendust. Idee Turg OÜ on teie usaldusväärne partner igas äriküsimuses.

Võtke ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele!

KONTAKT

IDEE TURG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jana P.

Suurepärased koolitajad! Valmib reaalselt koduleht, tõsiselt võetav äriplaan ja teadmised alustavale raamatupidajale

- Liisa O.

Imeline koolitaja. Olen väga rahul.

- Karl P.

Olen väga rahul Saime palju höid nippe ja uusi oskusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

IDEE TURG OÜ tegevusaruanne 2022

Idee Turg OÜ on organisatsioon, mis on pühendunud inimese igakülgsele arengule. Me usume, et elukestva õppimise kaudu saame mitte ainult ise areneda, vaid ka teisi õpetada. Meie missioon on pakkuda kvaliteetseid koolitusi ja konsultatsioone ettevõtetele, asutustele ja eraisikutele, kes soovivad oma oskusi ja teadmisi laiendada. Meie teenuseid viivad läbi oma valdkonna spetsialistid, kes on pühendunud klientide ootuste täitmisele ja rahulolu tagamisele. Meie peamised fookusvaldkonnad on majandus, turundus, teenindus, müük, kaubandus ja võõrkeeled. Meie eesmärk on pakkuda praktilisi ja

Dropdown

kõik artiklid

Äriplaanid – Idee Turg Koolituskeskus

Äriideest äriplaanini Ettevõtlusega alustamise üks esimesi samme on äriplaani kirjutamine. Äriplaani koostamine suunab ettevõtjat läbi mõtlema oma äriideed. K
ssb.ee
Äriideest äriplaanini Ettevõtlusega alustamise üks esimesi samme on äriplaani kirjutamine. Äriplaani koostamine suunab ettevõtjat läbi mõtlema oma äriideed. Kui alustada ettevõtlust põhjaliku äriplaani kirjutamisega, siis saavutad konkurentide ees hulganisti eeliseid. Äriplaani koostamine on aeganõudev protsess, kuna hästi koostatud plaanil on mitu peatükki ja see sisaldab ulatuslikku infot. Oma ettevõtte või projekti jaoks äriplaani koostades pead hoolega mõtlema mitmetele küsimustele – kes on Sinu tarbijad ja konkurendid, kui palju raha Sa pead investeerima ja millist tulu Sa loodad saada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.