Rohkema info nägemiseks:

KÄBIKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 270; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KÄBIKE OÜ kohta arvamuslugu!"

KÄBIKE OÜ hetkeolukord

Juba 270 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Iga ettevõtja peab tegema otsuseid, millal on õige aeg investeerida, võtta pangalaenu, arendada välja uus toode jne. Selliste otsuste tegemisel on abiks ettevõtte finantsaruanded (bilanss, kasumiaruanne, rahavoogude aruanne), mille põhjal on võimalik hinnata ja planeerida ettevõtte tegevust. Finantsaruannetest saab infot ettevõtte tulude ja kulude, rahavoogude, müügimahu, investeeringute jt näitajate kohta. Aruannete põhjal saab hinnata, kui tõhus on olnud ettevõtte juhtimine, milline on ettevõtte hetkeseis (nt rahaline seis, võlad) ning kavandada tuleviku tegevusi. Finantsaruannete analüüsimisel on soovitav vaadelda vähemalt viimase kolme aasta aruandeid ning nende võrdlemisel kindlaks teha peamised trendid.

Bilanss annab ülevaate ettevõtte varadest (aktiva), kohustustest ja omakapitalist (passiva) mingil kindlal ajahetkel. Bilansi võrdlemisel eelmiste perioodide bilanssidega saab kindlaks teha, missugused muutused on toimunud ettevõtte varades ning kuidas on muutunud laenukohustused ja omakapitali koosseis.

Kasumiaruannete võrdlemisel saab teada, kuidas on muutunud ettevõtte tulud, kulud ja kasum või kahjum. Samuti võib erinevaid kulu- ja tululiike jälgides teha järeldusi, missugused tegevused on ettevõtet kõige rohkem mõjutanud. Väikeettevõtja jaoks on oluline kulutuste kontrollimine. Püsikulud (nt ruumide rendikulu) peaksid olema võimalikult madalad, eriti oluline on see alustava ettevõtte puhul. Tuleks jälgida, et tulud oleksid suuremad kui kulud.

Rahavoogude aruandeid võrreldes saab teada, kuidas on muutunud ettevõtte rahavoog. Tähtis on planeerida ja jälgida rahavoogusid ning kavandada oma tegevused nii, et ettevõtte maksevõime oleks ka tulevikus kindlustatud. Ettevõtlusest saadud rahavood peaksid olema positiivsed. Investeeringuteks on kasulik kasutada laene või toetusi.

Ettevõtte tegevusest ülevaate saamisel on abiks ka finantssuhtarvud. Suhtarvude leidmiseks kasutatakse palju erinevaid meetodeid ning nende tõlgendamine vajab mõningaid oskusi. Finantssuhtarve saab võrrelda teiste sarnaste ettevõtete näitajatega, kui suhtarvude leidmisel on kasutatud ühesugust metoodikat.

OÜ Käbike loodi 27.04.2017. aastal ja ettevõte hakkas tegutsema metsanduse valdkonnas. Põhiliseks tegevusalaks - metsakasvatus: metsa istutamine, ümberistutamine, taastamine ja harvendamine ning metsade ja metsaveoteede hooldus - võsa, paberipuu ja küttepuude kasvatus - metsapuid kasvatavate puukoolide tegevus

Kuna 2017 müügitulu polnud, siis ei arvutata finantssuhtarve. Töid teostavad omanikud.

2017. aastal kulutuste tegemisteks võeti laenu omanikelt summas 4000 eurot. Kuna omakapital jäi alla seadusega lubatud piiri, siis pearaamatu kandega moodustati saadud laenust muud reservid, mis ettevõtte kasumlikkuse korral tagastatakse omanikele.

2018.aastal oli müügitulu 7589 eurot. OÜ-l tekkis kahjum 2282 eurot. Lepingulisi töölisi firmas pole, töid teostavad omanikud. Ettevõtte bilansis on muud reservid, mille all kajastatakse laenu omanikelt. Seega omanike laen om kohustused + muud reservid.

2019.aastal oli ettevõttel müügitulu 25187 eurot kuid ikkagi tekkis kahjum 1654 eurot. Töid teostavad juhatuse liikmed.

2020.a. oli müügitulu 21162 eurot ja tekkis kasum 1280 eurot. Töid teostavad juhatuse liikmed. OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte ja tegeleb metsamajandust abistavate tegevustega.

2021.aastal oli müügitulu 22354 eurot ja tekkis kasum 8212 eurot. Töid teostavad juhatuse liikmed ja firma on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

2022.a. oli müügitulu 18560 euot ja tekkis kasum 119 eurot,mida otsustati mitte jagada. Töid teostavad juhatuse liikmed ja firma on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

KÄBIKE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.