Rohkema info nägemiseks:

Mikk Meinberg

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad

METSAVAHI TALU OÜ tegevusaruanne 2022

Metsavahi talu OÜ tegevusalaks 2022. aastal oli põllumajandus. Põhiline müügitulu saadi teravilja- (v.a riis) ja kaunviljakasvatuse ja õliseemnetaimede kasvatusest. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

METSAVAHI VARAD OÜ tegevusaruanne 2022

Metsavahi varad OÜ asutati aastal 2022. Ettevõtte tegutseb valdusettevõttena ja majandustegevust ei toimu. Metsavahi varad OÜ ei ole mõjutatud erinevatest maja
ssb.ee
Metsavahi varad OÜ asutati aastal 2022. Ettevõtte tegutseb valdusettevõttena ja majandustegevust ei toimu. Metsavahi varad OÜ ei ole mõjutatud erinevatest majanduslikest riskidest. Mõjutusi euriborist ei ole. Ettevõte ei mõjuta keskkonda enda tegevusega, tootmist ei toimu. Ettevõttel ei olnud aastal 2022 müügitulu ja ei tehtud inveseeringuid põhivarasse. Olulisi näitajaid mõjutavaid sündmuseid 2023 aastal toimunud ei ole, ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.