Rohkema info nägemiseks:

BALTIC24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme telkide ja peoinventari müügi ning rendiga, pakkudes mitmekülgseid lahendusi igasuguste ürituste jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BALTIC24 OÜ on ettevõte, kes on pühendunud klientidele kvaliteetsete telkide ja peoinventari pakkumisel. Meie eesmärk on muuta iga sündmus eriliseks ja mugavaks, olgu selleks siis pidu, üritus, laager või äriüritus. Oleme spetsialiseerunud telkide müügile ja rendile ning lisavarustuse pakkumisele.

Meie laia valiku hulgas leiate telgid igas suuruses ja stiilis, alates väikestest paviljonidest, mis sobivad ideaalselt koduaia lõbusateks hetkedeks, kuni suurte PVC hallideni, mis on ideaalsed lao- või töökojaks. Oma klientide erinevatele vajadustele mõeldes oleme hoolikalt valinud tootevaliku, et tagada parim kvaliteet ja vastupidavus.

Meie pühendunud meeskond on alati valmis aitama teil leida sobiva lahenduse ja vastama teie küsimustele. Lisaks telkidele pakume ka erinevaid peoinventari võimalusi, mis muudavad teie ürituse veelgi meeldejäävamaks. Meie eesmärk on teha teie ettevõtmine võimalikult lihtsaks ja stressivabaks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit telkide ja peoinventari valdkonnas, siis võtke meiega ühendust juba täna. Oleme siin, et aidata teil luua meeldejäävaid ja edukaid sündmusi ning tagada, et teie vajadused saavad täidetud. Helistage meile või kirjutage e-kiri ja laske meil aidata teil leida parim lahendus teie järgmiseks projektiks või ürituseks. BALTIC24 OÜ - Teie usaldusväärne partner sündmuste loomisel!

Võta ühendust juba täna!

kontakt

BALTIC24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maarja T.

Suurepärane teenus ja kvaliteetsed telgid! Täiuslik lahendus meie pulmapeole.

- Mihkel K.

Telkide rentimine oli nii lihtne ja mugav. Soovitan kõigile!

- Kersti L.

Suurepärased valikud ja meeldiv teenindus. Kindlasti kasutan uuesti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Auto- ja laotelgid - praktilised ja mitmekülgsed lahendused

Telgid on olnud kasutusel juba aastakümneid, kuid nende mitmekülgus ja praktilisus on muutunud ajaga üha enam silmatorkavaks. Üks eriti oluline rakendusala on auto- ja laotelgid. Need telgid on osutunud hädavajalikeks mitmel eesmärgil, olgu selleks siis auto hooldamine, ladustamine või erinevate ürituste korraldamine. Selles artiklis uurime auto- ja laotelkide praktilisi kasutusvõimalusi ning nende eeliseid. Auto- ja laotelgid on osutunud väga kasulikeks mitmesugustes olukordades: Auto hooldus ja remont: Autoomanikud hindavad auto- ja laotelkide kasutamist, et kaitsta oma sõidukeid

Dropdown

kõik artiklid

Pidulikud üritused - valmistage need ette parima peoinventariga

Pidude ja erinevate ürituste korraldamine on alati põnev väljakutse, mis nõuab hoolikat ettevalmistust ja planeerimist. Üks võtmetegur, mis aitab teil luua meel
ssb.ee
Pidude ja erinevate ürituste korraldamine on alati põnev väljakutse, mis nõuab hoolikat ettevalmistust ja planeerimist. Üks võtmetegur, mis aitab teil luua meeldejäävat ja nauditavat sündmust, on kvaliteetne peoinventar. Õige inventar mitte ainult ei suurenda mugavustaset, vaid loob ka meeldiva ja piduliku atmosfääri, mis jääb kauaks meelde. Siin on mõned olulised kaalutlused, kuidas valmistada oma pidulikud üritused ette parima peoinventariga. Lauad ja toolid Iga sündmus vajab laudu ja toole, kus külalised saavad istuda, süüa ja suhelda. Valige stiil ja disain vastavalt ürituse teemale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.