Rohkema info nägemiseks:

FASTFASSAAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme fassaaditööde spetsialiseeritud ettevõte, mis pakub kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi krohv-, puit- ja tuulutatavatele fassaadidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FASTFASSAAD OÜ mõistab, et hoone fassaad on enamat kui lihtsalt esmamulje; see on kriitiline kaitse meie karmi kliima eest. Hästi hooldatud fassaad aitab säästa energiakulusid ning pikendab ka teie kinnisvara eluiga. See on investeering, mis hakkab kohe tasuma.

Üle 15-aastase kogemusega fassaaditöödes üle Eesti, on meie oskuslik meeskond pühendunud pakkuma tipptasemel teenuseid krohv- (krohvi), puit- (puidu) ja tuulutatavate fassaadide jaoks. Olgu tegemist mitmekorruselise kortermaja, kontorikompleksi või eramuga, tagame, et iga meie ettevõetud projekt viiakse lõpule kõrgeima kvaliteedi ja vastupidavuse standardite järgi.

Oma fassaaditööde planeerimine aasta esimeses pooles tagab, et soovitud renoveerimistööd saavad õigeaegselt valmis. Soovitame ajakava seada talvel, kuna meie tegevused nõuavad parimate tulemuste tagamiseks vähemalt +5 kraadi Celsiust.

Meie teenused ei piirdu ainult fassaadide renoveerimisega. Pakume terviklikku fassaadi pesu, katuse pesu ja vihmaveerennide puhastust, et hoida teie hoone laitmatult korras. Lisaks varustab meie tööriistade rentimise teenus teid vajalike tööriistadega, et tulla toime igas ehitusväljakutses.

Astuge teekonnale, et elavdada oma hoone välisilmet FASTFASSAAD OÜ-ga. Küsige pakkumist meie veebisaidi kaudu või saatke meile e-kiri aadressil info@fastfassaad.ee. Laske meil olla teie hoone esimese kaitsejoone meistrid, tagades, et see seisab kõrgelt ja uhkelt elementide vastu.

Pidage meeles, kui on vaja kaitsta ja parandada oma kinnisvara, on FASTFASSAAD OÜ nimi, mida võite usaldada. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm vastupidavama, energiatõhusama ja visuaalselt meeldivama fassaadi suunas.

Kontakt

FASTFASSAAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju K.

Suurepärane teenindus ja kiire töö! Fassaad näeb välja nagu uus, tänu FastFassaadi professionaalsele meeskonnale.

- Jaan T.

Olen äärmiselt rahul nende tööga. Fassaadi renoveerimine läks sujuvalt ning tulemus ületas ootused. Soovitan kindlasti!

- Mart R.

FastFassaad tegi imelise töö meie maja fassaadiga. Nende kvaliteet ja täpsus on muljetavaldav. Tänan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mille järgi teada, et hoone vajab fassaadi värskendust?

Kui olete kinnisvara omanik, siis teate, kui tähtis on hoida hoone fassaadi mitte ainult esteetiliselt meeldivana, vaid ka struktuurselt terviklikuna ja energiatõhusana. Hästi hoitud fassaad võib oluliselt tõsta teie kinnisvara väärtust ja pikaealisust. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et teie hoone võib vajada fassaadi värskendust. Nähtav kulumine ja rebendid Üks ilmsemaid märke, et teie hoone fassaad vajab tähelepanu, on pragude ja kulumise olemasolu. Neid võivad põhjustada mitmed tegurid, sealhulgas ilmastik, termiline liikumine ja isegi struktuurne sade. Praod mitte ainult ei

Dropdown

kõik artiklid

Millised on regulaarse fassaadipesu eelised?

Fassaadipesu on hoonete välispindade puhastamise protsess, et eemaldada mustus, tahm, saasteained ja orgaaniline kasv. See hooldustöö on oluline vara esteetilis
ssb.ee
Fassaadipesu on hoonete välispindade puhastamise protsess, et eemaldada mustus, tahm, saasteained ja orgaaniline kasv. See hooldustöö on oluline vara esteetilise ja struktuurse terviklikkuse säilitamiseks. Eesti mitmekesises kliimas on hooned kokku puutunud mitmesuguste keskkonnamõjudega, sealhulgas karmide talvede, niiskete suvede ja ranniku soolase pritsmetega. Regulaarne fassaadipesu on kinnisvaraomanike jaoks hädavajalik, et kaitsta oma investeeringuid ja hoida hoone välimust. Regulaarse fassaadipesu peamised eelised Esmane mulje on oluline ja puhas, hästi hooldatud fassaad suurendab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.