Rohkema info nägemiseks:

KLIIMAMARKET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3759; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLIIMAMARKET OÜ kohta arvamuslugu!"

KLIIMAMARKET OÜ hetkeolukord

Juba 3759 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Kliimamarket OÜ kuulub Eesti kapitalil põhinevasse Baltikumi, Põhjamaade ja Poola turul tegutsevasse energiasäästlike kodukliima lahenduste online jaemüügi valdkonna ettevõtete gruppi Zave Energy Group OÜ.

Kliimamarket OÜ on kodukliima lahenduste online jaemüüja Eestis. Ettevõtte põhitegevuseks on energiasäästlike kütte-, ventilatsiooni- ja jahutuslahenduste müük digitaalsetes müügikanalites ja paigaldusteenuse osutamine lõpptarbijatele.

Majandusaasta jooksul jätkati veebipoe platvormi arendamisega, täiendati tootevalikut ning saavutati jätkuv kliendirahulolu kasv. Kütte- ja kliimaseadmete valdkonda iseloomustab hooajalisus, kus kütteseadmete müük on aktiivsem sügisel ja talvel ning jahutusseadmete müük kevadel ja suvel. Samuti on ettevõtte tulemused otseselt sõltuvad ilmastikuoludest ja majanduskeskkonna mõjutustest.

2022. majandusaasta käive oli 3,9 mln eurot ja teeniti puhaskasumit 291 261 eurot.

Kliimamarket OÜ jätkab aktiivselt turundus- ja müügitegevustega ka 2023. aastal.

Ettevõtte juhtkond hindab majanduskeskkonda ettevõtte jaoks üldiselt soodsaks, sest energiasäästlike kodukliima lahenduste turg on kiiresti kasvav ning tarbijate huvi energiasäästu võimaluste vastu aktiivne. Lühemas perspektiivis võib ettevõtte tulemuslikkust negatiivselt mõjutada siiski suurenenud tarbijate ebakindlus ja kahanev ostujõud ning kasvavad sisendhinnad ja ebasoodsad arengud majanduskeskkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.