Rohkema info nägemiseks:

RENEX KAUBAD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed lasteriided, õueriided, barefoot jalatsid, puidust mänguasjad, magnetklotsid. Kõik vajalikud lasteriided ühest kohast!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Hellyk - Kus lapsed saaksid olla lapsed

Iga lapsepõlv on täis seiklusi, avastusi ja mängulusti. Hellyk on e-pood, mis on loodud selleks, et toetada iga lapse arengut ja pakkuda neile parimaid võimalusi maailma avastamiseks ning lõbu nautimiseks. Meie missiooniks on luua keskkond, kus lapsed saavad olla just see, mis nad on - lapsed.

Hellyk'i valikus on mitmekülgne ja hoolikalt valitud tooteid, mis tagavad nii lapse mugavuse kui ka arengu. Meie e-poe riiete kategoorias leiad segu villast ja siidist rõivaid, mis on mitte ainult mugavad, vaid pakuvad ka kvaliteeti, mis peab vastu lapse mängudest tingitud tempokale elule. Lasteriided on meie jaoks olulised, sest teame, et kvaliteetsed riided tagavad mugavuse ja turvalisuse igapäevaste tegevuste juures.

Õues mängimine on oluline osa lapse arengust. Seetõttu oleme valinud oma õueriiete valikusse vastupidavad ja funktsionaalsed esemed, mis kannatavad väljakutsetega täidetud päevi. Hellyk usub, et iga ilm on mänguilm, ja seetõttu peavad ka riided vastama sellele filosoofiale.

Jalatsid on oluline osa igast lapse garderoobist. Meie e-poe jalatsite kollektsioon on mitte ainult mugav, vaid ka vastupidav. Laste jalgade tervis on meie jaoks esmatähtis, seega valime hoolikalt välja ainult kvaliteetsed ja toetavad jalatsid.

Hellyk ei piirdu ainult riiete ja jalatsitega. Meie e-pood pakub ka hästi läbi mõeldud ja arendavaid mänguasju. Oleme veendunud, et mäng on lapse arengus oluline osa ning seetõttu valime hoolikalt tooteid, mis mitte ainult ei paku lõbu, vaid aitavad kaasa lapse loovusele ja õppimisele.

Meie eesmärk on pakkuda midagi enamat kui lihtsalt tooted. Hellyk soovib olla osa iga lapse elust, toetades nende kasvamist ja õppimist. Me usume, et lapsed väärtustavad kvaliteeti, mugavust ja lõbu ning meie tootevalik peegeldab seda veendumust.

Hellyk on rohkem kui pelgalt e-pood. Oleme kogukond, mis jagab vanemate ja laste rõõme ning toetab neid nende teekonnal lapsepõlvest täiskasvanuikka. Oleme siin selleks, et pakkuda parimaid võimalusi, et lapsed saaksid olla just sellised, nagu nad on - rõõmsad, uudishimulikud ja täis elujõudu.

Kokkuvõttes võib öelda, et Hellyk on rohkem kui lihtsalt kaupade pakkumine - me oleme pühendunud lapsepõlve erilisusele. Hellyk - et lapsed saaksid olla lapsed, ilma mureteta ja täis rõõmu.

Tutvu meiega lähemalt!

Vaata rohkem

RENEX KAUBAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri A.

Väga kiire tarne. Ühel päeval tellid ja teisel päeval juba käes. Samuti mugav tagastusviis. Super!

- Kirle K.

Lihtsalt supper kiire teenindus. Vähem kui 24H tellimusest ja juba pakk käes.

- Loora T.

Nii tore klienditeenindus ja alati kiire tarne! Olen mõned korrad tellinud ja alati väga rahule jäänud. Jätkake samas vaimus!

5 põhjust, miks valida lapsele paljajalu jalanõud

Paljajalu jalanõud on kujundatud jäljendama jala loomulikku kuju ja funktsiooni. Erinevalt traditsioonilistest jalatsitest on neil lai varbaosa, õhuke tald ja paindlik materjal, mis võimaldavad täielikku liikumisvabadust, andes tunde, nagu kõnniksid paljajalu, kuid samal ajal pakkudes kaitset. On tõestatud, et paljajalu kõndimisel on lastele mitmeid eeliseid, sealhulgas parem jalamehaanika, tugevamad lihased ja parem tasakaal. Paljajalu jalanõud püüavad pakkuda neid eeliseid, kaitstes samal ajal jalgu keskkonnaohtude eest. Põhjus 1: Loomulik jala areng Lastel jalad ei ole lihtsalt

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid hubaseks lastetoa kujundamiseks

Lastele hubase ja kutsuva ruumi loomine ei ole ainult esteetika küsimus; see on keskkonna kujundamine, mis toetab nende kasvu, loovust ja heaolu. Hästi sisustat
ssb.ee
Lastele hubase ja kutsuva ruumi loomine ei ole ainult esteetika küsimus; see on keskkonna kujundamine, mis toetab nende kasvu, loovust ja heaolu. Hästi sisustatud tuba võib olla lastele pelgupaik, kus nad tunnevad end mugavalt, turvaliselt ja inspireeritult. Selles lõplikus juhendis uurime, kuidas saavutada lastetoa sisekujunduses täiuslik tasakaal stiili, funktsionaalsuse ja hubasuse vahel. Lastetoa sisekujunduse aluste mõistmine Lastetoa sisustamisel peaks ohutus alati olema esmatähtis. See tähendab mööbli valimist ümarate nurkadega, raskete esemete kinnitamist kaldumise vältimiseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.