Rohkema info nägemiseks:

SUNERGOS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 538; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SUNERGOS OÜ kohta arvamuslugu!"

SUNERGOS OÜ hetkeolukord

Juba 538 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sunergos OÜ on arengupartneriks liidritele, meeskondadele ja organisatsioonidele. Meie missioon on koostöös kasvatada organisatsioonide elujõulisust aidates luua keskkonda, kus inimesed tahavad viia ellu oma elu kutset.

Sunergos OÜ loodi 24. augustil 2017 aastal kolme partneri poolt, kes omavad pikaajalist praktilist kogemust organisatsioonide, meeskondade ja juhtide arengu toetamisel ning muudatuste juhtimisel ettevõtetes.

Ettevõtte fookuseks on aidata organisatsioonidel muudatusi ellu viia. Aitame leida viise, kuidas soovitud muudatused õnnestuksid ning püsima jääksid. Muudatusi toetades lähtume terviklikust ja tasakaalustatud lähenemisest, kus eesmärgid ja inimesed, protsessid ja suhted, strateegia ja organisatsioonikultuur on samaaegselt olulised.

Sunergos OÜ teenuste realiseerimise netokäive 2022. aastal oli 396 374 eurot. Kahjum majandustegevusest moodustas 1 077 eurot. Käibe kasvu mõjutas enim interim juthimisteenuse osutamise alustamine personali- ja teenusejuhtimise valdkonnas.

Ettevõte laiaendas oma teenuste portfelli vaimse tervise ja stressijuhtimise valdkonnas. Samuti alustas ettevõte usaldusisiku teenuse pakkumist ettevõtetele ja organisatsioonidele.

2022. aastal suurenes ettevõtte kliendibaasi ja partnerite hulk kellega koostöös teenuseid otustati.

Majandusaasta tööjõukulu moodustas kokku 1 516 eurot. Töölepingu alusel töötajaid oli ettevõttel üks. Püsivate koostööpartnerite võrgustik kasvas. Põhimeeskond oli 5-liikmeline. Ettevõtte partnerid osutavad teenust Sunergos OÜ’le läbi oma firmade, tehes arendusväljaminekuid ja makstes töötasu oma firmade alt.

Viiendal majandusaastal on Sunergose brändi tuntus jätkuvas kasvus. Üha rohkem uusi kliente pöördub päringutega ettevõtte poole. Eesti turul kliendid soovitavad ja viitavad ettevõttele olukordades, milles mõni teine organisatsioon otsib endale partnerit organisatsiooni kultuuri arendamise, muudatuste juhtimise või liidrite arendamise valdkonnas. Üha suurenenud on klientide hulk ka avaliku sektori organisatsioonide hulgast.

Sunergos OÜ eesmärgiks 2023. aastal on jätkata aktiivsemat kasvu. Plaan on oluliselt kasvatada äriteenuste ja strateegiate valdkonda ning jätkata vaimse tervise ja stressijuhtimise teenuste arendamist ja pakkumist. Samuti on jätkuvalt eesmärk laiendada koostööpartnerite ja teenusepakkujate võrgustikku.

SUNERGOS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.