Rohkema info nägemiseks:

LAHE KINNISVARA PÕHJA-EESTI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 410; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAHE KINNISVARA PÕHJA-EESTI kohta arvamuslugu!"

LAHE KINNISVARA PÕHJA-EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 410 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lahe Kinnisvara Põhja-Eesti OÜ on loodud 2017. a. septembris. Ettevõtte põhitegevusalaks on kinnisvaraalane tegevus. Peamiselt keskendutakse elu- ja ärikondliku kinnisvara ostu- ja müügivahendusele.

2022. a. müügitulu oli 225 826 eurot ja aruandeaastal jäi ettevõte 13 400 euroga kasumisse.

Järgnevatel aastatel on planeeritud ettevõtte käibe stabiilne kasvatamine ning värvata täiendavalt uut personali.

Ettevõtluse eesmärk on tagada omakapitali tulutase ning reageerida turumuutustele. Juhtkonna hinnangul on Lahe Kinnisvara Põhja-Eesti Oü jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Lahe Kinnisvara Põhja-Eesti Oü majandustegevuse tsükliks on aasta ja ettevõtte majandustegevus ei mõjuta oluliselt keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Lahe Kinnisvara Põhja-Eesti Oü juhatus koosneb ühest liikmest, kellele majandusaastal tasu ei makstud.

Kesmine töötajate arv oli 2022 aastal 0.

LAHE KINNISVARA PÕHJA-EESTI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.