Rohkema info nägemiseks:

SÕBRA PESA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse cateringi ja ürituste korraldamisega, pakkudes maitsvaid toite, elegantset teenindust ja unustamatuid sündmusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutle end sündmusel, kus iga roog on meisterlikult valmistatud, igal nõul on oma lugu ja iga amps viib sind maitsete rännakule. See pole unistus, vaid reaalsus, mida pakub Sõbra Pesa OÜ, Tartu peamine catering-ettevõte. Oleme pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilist toitlustust üritustel, mis muudab iga sündmuse meeldejäävaks kogemuseks.

Meie peakokad valmistavad maitsvaid roogasid värskest ja kvaliteetsest toorainest, et rahuldada ka kõige nõudlikumaid maitsemeeli. Olgu tegemist pulmapeo, sünnipäeva, äriürituse või muu tähtsa sündmusega - meie catering-teenused on kohandatavad vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

Meie kogenud baarmenid valmistavad unikaalseid kokteile ja jooke, et muuta teie üritus veelgi meeldejäävamaks. Olgu see siis elegantne kokteilipidu või ärikohtumine - meie baariteenused on kohandatavad vastavalt teie ürituse kontseptsioonile. Meie professionaalsed muusikud loovad sündmusele meeleoluka atmosfääri. Olgu see siis jazz-kvartett, akustiline duo või DJ - meie muusika valik vastab teie maitsele ja ürituse stiilile.

Kui soovite nautida head muusikat ja meeldivat seltskonda, tulge meie klubi nädalavahetustel. Pakume mitmekülgset meelelahutust ja suurepärast õhkkonda, kus saate sõpradega aega veeta ja tantsu lüüa.

Meie meeskond koosneb kirglikest ja kogenud professionaalidest, kes on pühendunud pakkuma teile parimat teenust. Oleme paindlikud ja valmis kohandama meie teenuseid vastavalt teie soovidele, et tagada teie ürituse sujuv kulgemine ja täielik rahulolu.

Ootame teid avasüli, et aidata teil korraldada unustamatu sündmus. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma ideid ja soove. Oleme siin, et muuta teie unistused tõeks ja luua sündmus, mis jääb meelde igaveseks.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

SÕBRA PESA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johanna I.

Parimad üritused Tartus! Suurepärane uusika ja veel toredam teenindus baaris.

- Evelin Õ.

Erakordselt maitsev catering! Imetore valik ja meeskond oli väga abivalmis.

- Marco T.

Imetore kogemus! Suurepärane teenindus ja maitsvad road.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SÕBRA PESA OÜ tegevusaruanne 2022

Sõbra Pesa OÜ on 2017 a teises pooles loodud toitlustusettevõte. 2022 a suurenes käive kolmandiku võrra tegevusaastal, samas jätkus koroonajärgne tegevuse ümberkujundamisega, mis nõudis olulisi investeeringuid.. Edaspidi keskendutakse püsiklientide leidmisele ja nende hoidmisele. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas korraldada unustamatu firmapidu?

Firmapidude korraldamine nõuab täiuslikku tasakaalu - ideaalset kohta, kus suurepärane atmosfäär kohtub suurepäraste teenustega. Meie ettevõte mõistab, kui olul
ssb.ee
Firmapidude korraldamine nõuab täiuslikku tasakaalu - ideaalset kohta, kus suurepärane atmosfäär kohtub suurepäraste teenustega. Meie ettevõte mõistab, kui oluline on leida õige koht, kus teie meeskond saaks lõõgastuda, suhelda ja luua mälestusi. Just seetõttu pakume unikaalset võimalust korraldada meeldejäävaid firmapidusid meie avarates ja hubastes ruumides. Selles artiklis tutvustame meie pakutavaid ruume ja lisateenuseid, andes sulle aimu sellest, kuidas me saame muuta teie firmapidu kõigi aegade parimaks ja kõige meeldejäävamaks sündmuseks. Meie ruumid on loodud selleks, et pakkuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.