Rohkema info nägemiseks:

SINUVALVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 12175; jälgijaid - 10. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta SINUVALVE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas oled mures oma kodu või ettevõtte turvalisuse pärast? Soovid leida usaldusväärseid ja kvaliteetseid lahendusi, mis aitaksid kaitsta sinu vara ja tagaksid meelerahu? Sinuvalve OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud video- ja valveseadmete müügile ning paigaldusele, pakkudes samal ajal terviklahendusi, mis vastavad täpselt sinu vajadustele.

Pakume laias valikus kvaliteetseid kaameraid ja nende professionaalset paigaldust, et tagada sinu vara turvalisus. Me mõistame, kui oluline on sulle jälgida, mis toimub sinu kodu või ettevõtte ümber, ja oleme siin selleks, et aidata sul seda teha.

Kui soovid turvalisusega seotud küsimustes põhjalikumat nõustamist, siis oleme sinu jaoks olemas. Meie meeskond kavandab ja rakendab terviklikke turvalahendusi, mis hõlmavad kõike projekteerimisest kuni paigaldusjärgse hoolduseni.

Kodu on koht, kus peaksid end alati turvaliselt tundma. Sinuvalve aitab sul leida sobivad turvameetmed, et kaitsta oma kodu ja perekonda.

Oleme kursis kaasaegsete videovalve tehnoloogiate ja seadmetega ning pakume klientidele uuenduslikke lahendusi, mis vastavad tänapäeva turunõuetele.

Miks valida Sinuvalve OÜ?

  • Kvaliteet ja usaldusväärsus: Oleme pühendunud pakkuma parimaid seadmeid ja teenuseid oma klientidele. Meie tooted ja lahendused on testitud ja usaldusväärsed.

  • Taskukohasus: Pakume konkurentsivõimelisi hindu, ilma et see ohustaks kvaliteeti. Sinu turvalisus ei pea olema kallis.

  • Kogemus ja ekspertiis: Meie meeskonnal on aastatepikkune kogemus valdkonnas ning me oleme valmis jagama oma teadmisi ja nõuandeid, et aidata sul teha parimaid turvalahendusi puudutavaid otsuseid.

Kui soovid rohkem teada saada sellest, kuidas Sinuvalve OÜ saab aidata sul oma kodu või ettevõtet turvalisemaks muuta, võta meiega ühendust juba täna. Oleme siin, et pakkuda sulle turvalisust, muretust ja lihtsust. Sinu turvalisus on meie prioriteet.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva turvaseadme!

kontakt

SINUVALVE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu T.

Nende turvakaamerad on usaldusväärsed ja selged. Suurepärane valik!

- Mart S.

Kvaliteet ja teenindus on tõesti väga heal tasemel. Soovitan kindlasti!

- Erik P.

Paigaldus oli kiire ja professionaalne. Olen väga rahul.

SINUVALVE OÜ tegevusaruanne 2022

SINUVALVE OÜ alustas äritegevust 19.10.2017.a. Järgmisel aastal ei ole plaanis investeerida põhivarasse. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. 2023 aastal kavatseb SINUVALVE OÜ oma tegevust jätkata ning arendada, mille tulemusena loodetakse saavutada müügitulu juurdekasvu. 2023 aastal plaanitakse teostada range kontroll firma kulude üle ning suunata kasum ettevõtte edaspidiseks arendamiseks.

Dropdown

kõik artiklid

Turvasüsteemid - teie turvalisuse lahendused

Turvalisus on tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas üha olulisemaks muutunud ning turvasüsteemid on saanud oluliseks vahendiks, mis aitavad tagada meie kodude, e
ssb.ee
Turvalisus on tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas üha olulisemaks muutunud ning turvasüsteemid on saanud oluliseks vahendiks, mis aitavad tagada meie kodude, ettevõtete ja asutuste turvalisust. Erinevad turvasüsteemid pakuvad mitmesuguseid funktsioone ja võimalusi, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelarvetele. 1. Intriuderiavastased turvasüsteemid Intriuderiavastased turvasüsteemid on mõeldud selleks, et tuvastada ja ennetada ebaseaduslikku sisenemist hoonetesse või piirkondadesse. Need süsteemid hõlmavad endas erinevaid komponente, nagu ukse- ja aknaandurid, liikumisandurid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.