Rohkema info nägemiseks:

SÄRAMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 340; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SÄRAMA OÜ kohta arvamuslugu!"

SÄRAMA OÜ hetkeolukord

Juba 340 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2019. aasta jooksul sai alustatud põhitegevusega – kinnisvara rentimine. Tasuta kasutamise lepinguga sai Särama OÜ valdusesse võetud korter, kuhu leiti üüriline ning sõlmiti vajalikud lepingu. Järgnevate majandusaastate jooksul on tegevust laiendatud ning ettevõtte kasutuses on mitmed üüripinnad, mida renditakse välja. Kõrvaltegevusena tegeleti nii eelmisel kahel kui ka käesleval aastal väikeses mahus investeerimisega.

2022. aastal jätkati ettevõtte põhitegevusega, milleks on kinnisvara rent ja haldus. Lisaks tegeleti kõrvaltegevusega, milleks on

Coachinguteenuse ja koolituste pakkumine. Riistvara arendus lõpetati kõrvaltegevusena, kuna see liikus eraldi tütarettevõtte Modal Kona OÜ alla. Ettevõtte struktuuris muudatusi ei toimunud.

2023. aastal on plaanis äritegevuse jätkamine samas vormis ja mahus.

2019. aasta lõpus asutati sidusettevõte Trinity Invest OÜ, mille tegevusalaks on enda omandis oleva kinnisvara rent ning haldus tasu eest.

Lisaks on omandatud ka osalus Tugimed OÜ-s. 2021. aasta lõpus asutati tütarettevõte Modal Kona OÜ.

Majandusaasta müügituluks kujunes 51 793 (2021: 48 375) eurot ning puhaskasumiks 62 464 (2021: 44 508).

Saara Arulaane

Ville Arulaane

SÄRAMA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.