Rohkema info nägemiseks:

FRACTURED BYTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 258; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FRACTURED BYTE OÜ kohta arvamuslugu!"

FRACTURED BYTE OÜ hetkeolukord

Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fractured Byte OÜ on asutatud 27. Oktoober 2017.a.

Aruandlusperioodil firma põhitegevuseks oli programmeerimine.

2023. aastal planeeritakse tublisti suurendada töödemaht.

Sõjaline konflikt Euroopas

Käimasolev sõjaline operatsioon Ukrainas ja sellega seotud sanktsioonid Venemaa Föderatsiooni vastu mõjutasid Euroopa majandust ja maailmamajandust 2022. aastal. Tulenevalt üldisest majanduslikust olukorrast oli vajalik teha kohandusi teatud eelduste ja hinnangutes muutmist, mis mõjutasid aruandeperioodi tulemusi. Samuti esines negatiivset mõju sisendihindades, eelkõige seoses kütuse ja toorme hinnatõusuga. Juhtkond jälgib olukorda jooksvalt ning reageerib vastavalt vajadustele

FRACTURED BYTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.