Rohkema info nägemiseks:

LUTSOKERT INVESTMENT GROUP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1336; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta LUTSOKERT INVESTMENT GROUP kohta arvamuslugu!"

LUTSOKERT INVESTMENT GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1336 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lutsokert Investment Group OÜ loodi aasta 2017 novembris eesmärgiga investeerida Rootsi ettevõttesse. Investeeringu tasuvusajaks loetakse minimaalselt 8-10 aastat ja oodatav tootlus nelja kordne.

Omanike üks tegevusi on lisaks veel kahekümne aastane ettevõtluskogemus autoteeninduse vallas ning toitlustamine. Aasta 2022 pani jätkuvalt proovile ettevõtluskeskkonna. Peamine tegevuslüli, mille kulukust ei olnud võimalik ette näha sai olema toitlustuses toodete kätte toimetamine.

Turul toimetab antud vallas mitu tegijat, kellede kulumäärad on 20%-35% toote hinnast.

Lutsokert Investment Group OÜ teenindas, MB kaubikut rentides, aastal 2022 vaid otsese osalusega ettevõtet.

Aastaks 2022 seatud eesmärk ei realliseerunud. Juhatus otsustas, väga eklektilise majanduskeskkonna taustal, fokusseerida olemasolevale kliendile ja mitte võtta ebarealistlikke eesmärke.

Aastale 2022 mindi vastu usus, et ilmaelu normaliseerub ning ettevõte saab luua potsensiaalse positiivse ning teadliku eelarve, mis ei põhine ainult lootusel ja ennustustel.

Aastal 2023 jätkatakse juba tuttava majandustegevusega ja kliendibaasi ei suurendata. Kokkuvõtvalt ollakse ootaval seisukohal ja keskendutakse müügile, mis on suunatud krediiditeenindamsiele.

LUTSOKERT INVESTMENT GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.