Rohkema info nägemiseks:

Evelina Korhonen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TRAINING CENTER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Training Center põhitegevusalaks on tööohutuskoolituste läbiviimine. Osaühingu juhatajale ei makstud 2022 aastal töötasu. Nõukogu ja juhatus. Käesoleva aastaaruande koostamise ajal on juhatus kaheliikmeline, mis on kooskõlas osaühingu põhikirjaga. Juhtkonna hinnangul on OÜ Training Center jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

Dropdown

kõik artiklid

NO PROBLEMS OÜ tegevusaruanne 2022

No Problems OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mis tegutseb ehitusvaldkonnas Soomes ning on ka Soomes käibemaksukohuslane. 2022 käive oli 345 tuhat. Majandu
ssb.ee
No Problems OÜ on Eestis registreeritud ettevõte, mis tegutseb ehitusvaldkonnas Soomes ning on ka Soomes käibemaksukohuslane. 2022 käive oli 345 tuhat. Majandusaasta lõppes 15 tuh kahjumiga. Mille tõttu netovara ei ole seduse ette nähtud suuruses. Juhtkond on teadlik ja tegeleb selles suunas, et taastada seadusege ettenähtud netovara nõue.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.