Rohkema info nägemiseks:

EC SHOPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 60; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EC SHOPS OÜ kohta arvamuslugu!"

EC SHOPS OÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EC Shops OÜ on veebiarendusagentuur, mis on spetsialiseerunud oma e-kaubanduse platvormi ECShops "As-a-Service" kasutuselevõtule, kohandamisele ja tarnimisele. Platvorm kasutab teiste tehnoloogiate hulgas Magento 2 koos agentuuri enda koodiga.

Ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele automatiseeritud, turvalisi, lihtsalt kasutatavaid ja kiireid veebipoode ja -portaale.

2022. majandusaasta jooksul töötas EC Shops OÜ integratsioonide kallal erinevate e-kaubanduse ja dropshippingi pakkujatega, eesmärgiga laiendada juurdepääsu oma kliendibaasiga. Lisaks tuleb vanad kliendid uue rakendussüsteemi sisse viia, et tagada nende tehnoloogia ajakohasus, mis on selle eelarveaasta teine projektide allikas.

2023. eelarveaasta plaan on kasutada eelmistel aastatel loodud rakenduste baastaset, et alustada tugevalt automatiseeritud platvormi arendamist, mis võimaldab pakkuda igale kliendile täielikult toimivat veebiplatvormi tundide, mitte nädalate jooksul. See hõlmab palju tööd integratsiooni, tegevuse ja e-kaubanduse platvormi arendamise osas. Eesmärgiks on võimaldada ECShops'ile laiemat torustikku.

EC SHOPS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.