Rohkema info nägemiseks:

APEX SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 42; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta APEX SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

APEX SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 42 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Apex Solutions OÜ pakub IT teenuseid.

2022. müügitulu ei saadud. Tarkvaraarenduse lepingud eelmiste klientidega lõpetati ja neid ei pikendatud.

2022. aasta märtsis otsustati palgata tööle direktor ja motiveerida teda rohkem uute võimaluste leidmisel ja klientide arendamisele keskendunud tööl nii tarkvaraarenduse kui ka muude juhtimiskonsultatsioonile keskendunud projektide osas.

Ettevõtte tegevuse jätkuvus ning kohustuste kohane täitmine on tagatud Apex Solutions OÜ osanike toetusega. Apex Solutions OÜ juhtkonna hinnangul ei esine märkimisväärset kahtlust ettevõtte suutlikkuses jätkata jätkuvalt tegutsevana.

APEX SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.