Rohkema info nägemiseks:

TEHINGUKESKUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tehingukeskus on Eesti juhtiv ettevõte, mis pakub läbipaistvaid ja kasumlikke tehinguid metsa- ja põllumaadega, hõlmates enampakkumisi, maa müüki, ostu ning raieõiguse tehinguid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tehingukeskus on Eesti juhtiv ettevõte, mis on pühendunud muutma maaomandi ja -äri tehinguid läbipaistvamaks, mugavamaks ja kasumlikumaks. Meie kirg ja südameasi on pakkuda personaalset lähenemist iga kinnistu, maaomaniku ja ostusooviga ettevõtja jaoks.

Tehingukeskus koosneb dünaamilisest meeskonnast, kelle kiirus ja ambitsioonid aitavad muuta sinu maaomandi tehingu lihtsaks ja kasulikuks kogemuseks. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner igale Eesti maaomanikule ja ostjale. Kas sa soovid müüa või osta metsa- ja põllumaad või oled huvitatud raieõigusest? Meie enampakkumiste keskkond võimaldab sul teha mõistlikke otsuseid ja saavutada parima hinna oma vara eest.

 Korraldame professionaalseid enampakkumisi, et aidata maaomanikel leida õiglane ja tulus tehing. Pakume laias valikus metsa- ja põllumaid ning raieõigust, tagades parima hinna ja kvaliteedi suhte.Lisaks müügile ja ostule võimaldame maaomanikel oma maaressursse tulu teenida, pakkudes võimalust maa rentimiseks.

Meie eksperdid aitavad sul teha teadlikke otsuseid, tagades sinu tehingutele parima võimaliku tulemuse. Oleme avatud ja ausad igas tehingus, tagades selguse ja läbipaistvuse kõikides protsessides. Igale maaomanikule ja ostjale läheneme personaalselt, mõistes nende vajadusi ja eesmärke ning pakkudes kohandatud lahendusi.

Oleme siin, et muuta sinu maaomandi tehingud edukaks ja kasumlikuks. Võta meiega ühendust juba täna ja avasta, kuidas Tehingukeskus saab olla sinu usaldusväärne partner maaäriga seotud teekonnal. Koos leiame alati parima lahenduse sinu unikaalsetele vajadustele ja eesmärkidele. Sinu edukas maaäri algab siit!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

TEHINGUKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak

Tehingukeskusega koostöö oli väga kiire ja korrektne. Jäin väga rahule.

- Geidi J.

Kõik arutati läbi, nõustati vastavalt oma kogemustele samades olukordades ja räägiti nii, et midagi ei jäänud segaseks. Hoiti kursis toimuvaga. Ma olen väga-väga rahul!

- Maidu L.

Tehingukeskusega koostöö ja kogemus oli väga meeldiv. Oksjoni käigus hoiti mind oksjoniga alati kursis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEHINGUKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tehingukeskus OÜ on unikaalne ettevõte, mis on spetsialiseerunud maatulundusmaade enampakkumiste korraldamisele. Alustades tegevust 2019. aasta juunis, on ettevõte kiiresti kasvanud ja saavutanud märkimisväärse edu. Tehingukeskuse oksjoniportaali peamine eesmärk on muuta maatulundusmaadega seotud tehingud lihtsaks, läbipaistvaks ja kasumlikuks kõigile osapooltele. See on keskkond, mis aitab maaomanikel saada parimat tulu oma kinnistu majandamisel või müügil. Lisaks pakub see ettevõtjatele turvalist, läbipaistvat ja kontrollitud viisi oma äri kasvatamiseks kinnistute ja raieõiguste

Dropdown

kõik artiklid

Mida põllumaaga peale hakata? - Tehingukeskus

Maaomanikuks võib saada mitmel viisil. Olgu selleks siis ostmine, omandireformi käigus maa tagastamine, pärandi saamine või kinkelepingu sõlmimine. Saades põllu
ssb.ee
Maaomanikuks võib saada mitmel viisil. Olgu selleks siis ostmine, omandireformi käigus maa tagastamine, pärandi saamine või kinkelepingu sõlmimine. Saades põllumaa omanikuks päranduse teel, võib tekkida olukord, kus uus omanik ei tea, mida põllumaaga ette võtta. Maa omamisel on sellest kasu saamiseks erinevaid võimalusi näiteks müümine, rentimine või põllumajandusega tegelemine. Valiku tegemisel peab olema teadlik maa omamisega seotud nüanssidest ning seadustest, mis võivad endaga kaasa tuua kohustusi või seada piiranguid maatüki kasutamisel. NB! Teadlik peab olema maatükile seatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.