Rohkema info nägemiseks:

MANUFAKTUURI JAOTUSVÕRK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 427; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MANUFAKTUURI JAOTUSVÕRK OÜ kohta arvamuslugu!"

MANUFAKTUURI JAOTUSVÕRK OÜ hetkeolukord

Juba 427 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles ettevõte oma igapäevase majandustegevusega, milleks on võrguteenuse osutamine ja elektrienergia müük.

Tänu 2018. aastal tehtud investeeringutele toimus võrguteenuse osutamine uutele korterelamutele Manufaktuuti tänaval. Lisaks osutas ettevõte veel võrguteenust koos elektrienergia müügiga Sitsi tänava elamutele ning osa läks ka omatarbeks.

Tulenevalt energiahindade järsust tõusust 2022. aastal, kandis ettevõte täiendavat kahju võrgukadude näol, millest on suuresti tingitud ka jooksva aasta kahjum.

Ettevõtte ainus tegevus on elektrienergia müük ja võrguteenuse osutamine.ning sel põhjusel ei ole vajadust koostada eraldi

Elektriettevõtja bilanssi.

Tulemused

Ettevõtte müügikäive 2022. aastal oli kokku 295,5 tuh. eurot (2021: 258,6 tuh. eurot). Müügitulu võrguteenuse osutamisest kokku moodustas 29% kogutulust (2021: 38%). Ülejäänud 71% (2021: 62%) kogutulust koosnes elektrienergia müügist ja muude teenuste müügist. Ettevõtte 2022. majandusaasta netokahjum oli kokku -10,0 tuh. eurot (2021: -1,6 tuh. eurot).

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõttel on plaanis jätkata oma igapäevase majandustegevusega ning tulenevalt Manufaktuuri 7 ja Manufaktuuri 5 kinnistute arenduskavast on plaanis ka investeeringud uute võrkude rajamisse ning alajaama, millega suureneb ettevõtte turuosa ning millega tagatakse stabiilne ja katkematu varustuskindlus. Lisaks planeerib ettevõte investeeringuid olamasolevasse võrku, eesmärgiga vähendada võrgukadusi ning nendest tulenevaid otseseid kahjusi.

MANUFAKTUURI JAOTUSVÕRK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.