Rohkema info nägemiseks:

SANREM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse torustiku ja küttesüsteemide paigaldamisele ning renoveerimisele, pakkudes usaldusväärseid ja efektiivseid lahendusi nii ehitusprojektidele kui ka kodudele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsite usaldusväärset partnerit, kes tagaks teie kodule optimaalse soojuse, mugavuse ja turvalisuse? Siis olete jõudnud õigesse kohta! Sanrem OÜ on küttesüsteemide ehituse ja renoveerimise valdkonnas juhtiv ekspert, kelle eesmärk on muuta teie kodu veelgi mugavamaks, soojemaks ja paremini toimivaks.

Toimiv veesüsteem on kodu igapäevase elu oluline osa. Meie kogenud meeskond tagab sujuva veefunktsiooni kogu teie kodus, olgu tegemist uue ehituse või renoveerimisega.

Küttesüsteem on kodu süda talvekuudel. Olgu tegemist traditsioonilise radiaatorkütte või kaasaegse põrandaküttega, meie eksperdid tagavad, et teie küttesüsteem on efektiivne, usaldusväärne ja aitab teil hoida oma kodu soojana ka kõige külmematel päevadel. Pakume professionaalset torustiku ja küttesüsteemide paigaldusteenust nii ehitusprojektidele kui ka kodudele. Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete ja efektiivsete lahenduste pakkumisele.

Kohandame iga projekti vastavalt teie unikaalsetele vajadustele ja eelistustele, tagades täpselt sellise lahenduse, mida teie kodu vajab. Meie kogenud meeskond tagab tõhusa ja kiire töö, ilma et see ohustaks paigalduse kvaliteeti. Teie uus torustik, kütte- või kliimaseade on valmis nautimiseks vähem aja jooksul. Meie väärtused hõlmavad tipptasemel oskusi ja tähelepanu detailidele, mis tagab igas teostatavas projektis kvaliteedi ja vastupidavuse. Usaldage Sanremi, et muuta oma kodu mugavamaks ja funktsionaalsemaks.

Iga projekt on erinev, seega pakume kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele ja eelarvele. Me teeme koostööd teiega, et mõista teie projekti eripära ja pakkuda kõige sobivamaid lahendusi.

Võtke meiega ühendust juba täna, et leida parim lahendus teie kodule!

KONTAKT

SANREM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu L.

Suurepärane töö! Meeskond oli kiire, asjalik ja lahendas veaprobleemi tõhusalt.

- Jaan K.

Sanrem OÜ meeskond oli professionaalne ja täpne. Töö tehti kiiresti ja korralikult.

- Priit M.

Kvaliteetne torustiku paigaldus, kiire ja professionaalne teenindus.

SANREM OÜ tegevusaruanne 2022

Sanrem OÜ asutati 05.01.2018 asukohaga Sadala, Jõgeva maakond. 2022 aastal oli ettevõtte põhitegevusalaks torustiku, kütte- ja kliimaseadmete paigaldus. 2022 aastal jäi osaühing kasumisse. Sanrem OÜ on jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Osaühingus on 1 osanik. Osaühingus oli 2022 aastal töötajaid keskmiselt neli töölist. 2022 aastal olid tööjõu kulud 10 006 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada koduses keskkonnas tõhus veefunktsioon?

Kodune veesüsteem on üks nendest alustaladest, mis muudab meie igapäevaelu sujuvaks ja mugavaks. Olgu see duši all käimine hommikul või nõude pesemine pärast õh
ssb.ee
Kodune veesüsteem on üks nendest alustaladest, mis muudab meie igapäevaelu sujuvaks ja mugavaks. Olgu see duši all käimine hommikul või nõude pesemine pärast õhtusööki, veesüsteemi efektiivsus on meie kodudes hindamatu väärtusega, kuni tekib probleem. Selles artiklis sukeldume Sanrem OÜ spetsialiseerumisse sujuva ja efektiivse torustiku paigaldamise valdkonnas ning avastame, kuidas meie eksperdid saavad tagada optimaalse veefunktsiooni, mis kestab aastaid ning muudab teie koduse keskkonna veelgi mugavamaks ja turvalisemaks. Sanrem OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.