Rohkema info nägemiseks:

PINEAPPLES, PIROUETTES & THE POWERWOMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 20; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PINEAPPLES, PIROUETTES & kohta arvamuslugu!"

PINEAPPLES, PIROUETTES & THE POWERWOMAN OÜ hetkeolukord

Juba 20 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ETTEVÕTTE PROFIIL

Monique Lindner juhatab coaching- ja konsultatsiooniettevõtet, mis aitab peamiselt stressis ja ülekoormatud äriomanikke, kes soovivad jätta oma elu ja ettevõtluse seljataha ning luua elu ja äri oma tingimustel. Monique tugineb oma coachingule ja nõustamisele meelekindlusele, terviklikule lähenemisele kõrgele tulemuslikkusele ja aja alkeemia kunstile.

PEAMISED TEGEVUSED 2022 2022. aastal lõi Monique uue laiendatud raamistiku, et töötada oma klientidega põhjalikumalt 1 on 1.

Peamised tegevused olid tema 1:1 klientide coaching & nõustamine, intervjuud podcastides ja kirjutamine uue projekti kohta, mida ta oma kaubamärgi all arendab.

PLAANID 2023. AASTAKS

See aasta on kõik seotud kasvuga. Plaanis on luua ja käivitada igakuise liikmeskonna, töötada rohkemate 1:1 klientidega ja laiendada äri, kirjutades rohkem artikleid ja veel ühe raamatu ning luues rohkem tooteid.

PINEAPPLES, PIROUETTES & THE POWERWOMAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.