Rohkema info nägemiseks:

GELDINOR OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 75; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GELDINOR OÜ kohta arvamuslugu!"

GELDINOR OÜ hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2021. aasta eesmärk oli jõuda kasumisse, vaatamata sellele, et sõidukite ülalpidamiskulud olid kõrged. Samuti tuli kasutada teenuseid (enamasti remondid ja hooldused), et võimaldada tegevuse sujuvam jätkumine.

Autokulu

Võrreldes eelmise aastaga pole siin suur midagi muutunud. Suureks kuluallikaks on siiani auto ja sellega kaasnevad kulud. Paraku läheb sõidukit vaja, et liikuda Keila ja Tallinna vahel, et käivet teha. Proovisin erinevaid tarnijaid kütuse osas ja lõpuks jäi kaalukausile Olerex AS-i, kes tegi parima pakkumise.

Remondipartner sai samuti Tallinnast ümberkolitud Keilasse ja töökvaliteet paranes - ei pea niivõrd tihti töökoda külastama. Küll aga tuli palju kordi juurde seetõttu, et eelnevates töökodades oli tehtud ebakvaliteetset tööd.

Garaaž Tallinnas ja kontor Keilas

Garaažis said seadmed soetatud ning nii on hea, kuid külmad ja lumised talved suurendavad rataste hooldusaega. Samuti on raskusi ligipääsuga, kui on lumine - olen hakanud otsima alternatiive garaažile.

Sõiduvahendite optimeerimine

Nüüdsest alates kasutan vaid fatbike tüüpi rattaid ning rummumootoreid. Puuduvad amordid, mis on väga suur kokkuhoid. Amortide eest on abiks suured ja paksud rattad, mis pehmendavad lööke. Samuti on nendega hea sõita talvisel/lumisel ajal. Suvel ei ole näha suurt kadu aku kestvuses - ca 5%.

Ohutus ja ilmastikukindlus

Varustus on tipptasemel ja toimib iga ilmaga.

GELDINOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.