Rohkema info nägemiseks:

ROPETECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte spetsialiseerub kõrgustes tehtavate töödes, tagades kiireid ja turvalisi lahendusi erinevatele väljakutsetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kõrgtöödega tegelev ettevõte, kes ei karda mingeid väljakutseid - see on meie identiteet. Oleme pühendunud kiiretele ja turvalistele lahendustele, olgu tegemist puude langetamise, akende pesu, lumekoristuse, katusetööde, puhastuse ja hoolduse või eritöödega kõrgustes. Meie meeskond on kõrgelt kvalifitseeritud ja professionaalne, valmis leidma personaalseid lahendusi igale kliendile.

Puude langetamine nõuab täpsust ja hoolt, et säilitada looduse ilu ja ohutus. Meie eksperdid tagavad, et see toimub ohutult ja tõhusalt. Selged aknad muudavad ruumid avaramaks ja hubasemaks. Meie akende pesu meeskond jätab teie aknad laitmatult puhtaks.

Lumerohked talved võivad olla kaunid, kuid vajavad korralikku lumekoristust. Meie meeskond tagab, et teie alad on ohutud ja ligipääsetavad. Katus on kodu kaitseks hädavajalik. Meie katusetööde eksperdid hoolitsevad, et teie katus oleks vastupidav ja lekkekindel.

Hooldus ja puhastus on võtmetähtsusega, et säilitada hoonete välimus ja funktsionaalsus. Meie meeskond tagab, et kõik jääb tipptasemel. Mõned ülesanded vajavad eritöid kõrgustes. Meie eksperdid leiavad kiired ja ohutud lahendused, mis vastavad teie vajadustele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kõrgtööde valdkonnas, siis võtke meiega ühendust. Oleme valmis leidma parima lahenduse teie vajadustele ja tagama, et teie projektid saavad tehtud turvaliselt ja efektiivselt. Teie kõrged ootused on meie teeninduse keskpunktis!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ROPETECH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Nad töötasid kiiresti ja turvaliselt ning tulemus oli täpselt selline, nagu ma lootsin. Soovitan kindlasti nende teenuseid!

- Mari T.

Kasutasin nende akende pesu teenust ja olen tulemusega väga rahul. Minu aknad on nüüd säravad puhtad ja teenindus oli kiire ning professionaalne.

- Toomas L.

Olen väga rahul nende lumekoristusteenusega. Igal talvel usaldan nad oma koduõue puhastamiseks ja alati saab töö kiiresti ja põhjalikult tehtud. Nad teevad talvise eluolu palju lihtsamaks!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ROPETECH OÜ tegevusaruanne 2022

Ropetech OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2018. aastal. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada ja saavutada märkimisväärseid tulemusi. Ropetech OÜ on spetsialiseerunud erinevatele teenustele ja on tuntud oma kvaliteetse töö poolest.2022. aastal on Ropetech OÜ-s töölepinguline töötaja, kellele makstakse palka summas 35251 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja on valmis investeerima nende arengusse ja heaolusse. Töötaja palk on oluline näitaja, mis kajastab ettevõtte majanduslikku tervist ja stabiilsust. Ropetech OÜ müügitulu 2022. aastal oli

Dropdown

kõik artiklid

Miks peab talvel katuseid lumest puhastama?

Talveperioodil on lumine ilm tavaline nähtus. Kuigi lumine vaatepilt on kaunis, võib see tekitada ka mõningaid probleeme, näiteks katuste koormuse suurenemist.
ssb.ee
Talveperioodil on lumine ilm tavaline nähtus. Kuigi lumine vaatepilt on kaunis, võib see tekitada ka mõningaid probleeme, näiteks katuste koormuse suurenemist. Katuste talvine lumekoormus võib põhjustada mitmeid kahjustusi, mis võivad omakorda mõjutada hoone konstruktsiooni tugevust ja ohutust. Kui lumi koguneb katusele, võib see põhjustada selle koormuse suurenemist, mis võib viia katuse kokkukukkumiseni. Sellised õnnetused on eriti ohtlikud suurema lume- ja jääkihi korral. Lisaks võib katusele kogunenud lumi sulades põhjustada lekkeid, kuna lumi hakkab voolama mööda katust ja imbub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.