Rohkema info nägemiseks:

AH BUILDING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne ehitusettevõte, mis pakub laia valikut teenuseid, alates plaatimistöödest ja kipsseintest kuni fassaadi- ja elektritöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie ettevõtte - AH EHITUS - maailma, kus professionaalsed ehitustööd saavad reaalsuseks. Oleme pühendunud pakkuma laias valikus kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis hõlmavad mitmeid valdkondi.

Oleme spetsialiseerunud plaatimistöödele ja lagedele, pakkudes elegantseid ja vastupidavaid lahendusi, mis muudavad teie ruumid funktsionaalseks ja stiilseks. Teie kodu täiuslikuks muutmiseks pakume uksepaigaldust ja erinevate põrandakattematerjalide, sealhulgas parketi ja laminaadi, professionaalset paigaldust. Meie kogemus tagab vastupidavad ja esteetiliselt nauditavad tulemused.

Olenemata terrassi keerukusest, pakume kõrgetasemelisi ehitusteenuseid, mis tagavad teie väliruumide täieliku ärakasutamise ja mugavuse. Oleme eksperdid nii puit- kui ka tuulutatud fassaadide ehitamisel, kasutades kaasaegseid materjale nagu Cembrit, Eternit, Equitone ja keraamilised plaadid. Meie märgfassaadid tagavad teie hoonele vastupidavuse ja silmapaistvuse.

Tegeleme mitmesuguste ehitustöödega, sealhulgas betoonitöödega, kanalisatsiooniprojektidega (septikud) ning santehniliste töödega, et tagada teie kodu või ärihoone terviklikkus. Pakume professionaalset elektriinstallatsiooni ja ventilatsiooniteenust, tagades teie ruumides ohutuse, efektiivsuse ja mugavuse.

Oleme uhked, et oleme aidanud paljudel klientidel oma ehitusvajadused täita. 

Kui soovite, et teie järgmine ehitusprojekt oleks tipptasemel, võtke meiega julgesti ühendust. Oleme siin, et pakkuda personaalset lähenemist ja leida teie vajadustele parim lahendus. Teie mugavus ja rahulolu on meie prioriteet.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme ehitusmaailmas imesid sündida!

AH BUILDING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres

Kogemusrikas ja abivalmis meeskond. Suur tänu, et muutsite meie kodu ilusamaks!

- Peeter

Ausad ja usaldusväärsed professionaalid.

- Kadri

Effektiivne ja korrektne suhtlus, täpne töö. Mul on hea meel, et valisin Teid!

Märgfassaadide võlu: Silmapaistvad välislahendused

Kaasaegne ehitusmaailm seab uusi standardid ja fassaadid on teie kodu või äri esimene pilkupüüdev element. [Teie ettevõtte nimi] pakub märgfassaadide teenust, mis mitte ainult ei kaunista, vaid toob kaasa mitmeid praktilisi eeliseid. Miks valida märgfassaadid? Märgfassaadid, kombineerides materjalide nagu Cembrit, Eternit ja Equitone kasutamist, tagavad teie hoonele vastupidavuse ja tugevuse, seistes vastu muutuvatele ilmastikutingimustele. Märgfassaadid pakuvad mitmekesiseid disainivõimalusi, luues unikaalse ja atraktiivse välimuse, mis eristub teiste hoonete seas. Kvaliteetsed

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku

Jätkusuutlik ehitus viitab praktikale, kus luuakse struktuure ja kasutatakse protsesse, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli. See
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus viitab praktikale, kus luuakse struktuure ja kasutatakse protsesse, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli. See lähenemine on oluline, kuna see vähendab oluliselt ehitustegevuse keskkonnamõju ja soodustab tervislikumat elukeskkonda. Ehitustööstus on kriitilises punktis, kus jätkusuutlikkus ei ole enam nišiturg, vaid vajalik evolutsioon. Kliimamuutuste ja keskkonnakahjustuste teadlikkuse suurenemisega kasvab nõudlus jätkusuutlike ehituspraktikate järele. Rohelised ehitusmaterjalid Materjalid nagu bambus, kork ja taaskasutatud puit muutuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.