Rohkema info nägemiseks:

SAMEXO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume müüritöödele ja ahjude ehitusele. Ometi ei karda kätt külge panna ka vannitubade ehitusel või keldri renoveerimisel. Tegutseme Viljandimaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Samexosse, Viljandimaa väikeettevõttesse, mis on spetsialiseerunud maakivitöödele, müüritöödele, kaminatesse ja ahjuehitusse ning muudesse ehitus- ja renoveerimisteenustesse. Alates meie asutamisest oleme keskendunud kvaliteedile, kogemusele ja kliendikesksele teenindusele.

Samexo lugu algas aastaid tagasi, kui meie asutajad jagasid kirge ehituse ja traditsiooniliste käsitööoskuste vastu. Meie esimene eesmärk oli Viljandimaa ilu ja ajaloolise pärandi säilitamine, pakkudes samal ajal kaasaegseid ehitusteenuseid.

Ahjude ehitamine ja maakivitööd on meie ettevõtte DNA osaks. Oleme uhked selle üle, et oleme loonud arvukalt kütteahjusid, mis mitte ainult ei paku soojust, vaid lisavad ka esteetilist ilu ja kujunduslikku väärtust.

Samexo meeskond omab aastatepikkust kogemust maakivitööde ja müüritööde valdkonnas. Töötame alati täpselt ja hoolikalt, järgides kõrgeid ehitusstandardeid. Meie eesmärk on alati ületada klientide ootused.

Lisaks maakivitöödele ja ahjuehitusele pakume laia valikut ehitusteenuseid. Elumaja renoveerimine, vannitoa ehitus, plaatimistööd ja muud eriehitustööd on vaid mõned näited meie oskustest ja teadmistest.

Klientide rahulolu on meie prioriteet number üks. Samexo meeskond teeb tihedat koostööd klientidega, et mõista nende vajadusi ja soove ning pakkuda lahendusi, mis neid rahuldavad. Teie ehitusprojekt on meie jaoks oluline ning me anname endast parima, et muuta see edukaks ja nauditavaks kogemuseks.

Tänaseks päevaks oleme aidanud paljudel klientidel oma ehitusunistused teoks teha. Meie eesmärk on jätkata Viljandimaa kodude muutmist ilusamaks ja funktsionaalsemaks ning aidata teil saavutada oma ehitus- ja renoveerimisprojektides edu.

Kui otsite Viljandimaal müüritööde või ahjude ehituse spetsialisti, pöörduge Samexo poole!

Facebook

SAMEXO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

Olen väga rahul, ahi sai korralikult tehtud. Suur tänu!

- Kerli K.

Suurepärane töö!

- Lauri L.

Tulemus on ilusam kui planeeritud sai! Kiidan meistrit!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SAMEXO OÜ tegevusaruanne 2022

Samexo OÜ on ettevõte, mis registreeriti Tartu Maakohtu registriosakonnas 17. jaanuaril 2018. Alates sellest ajast on ettevõte aktiivselt tegutsenud, pakkudes oma klientidele erinevaid ehitus- ja viimistlustöid. Samexo OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse teenusepakkujana, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja kasvada aasta-aastalt.2022. majandusaastal saavutas Samexo OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 64 663 euroni. See on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 46 878 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust laiendada ja

Dropdown

kõik artiklid

Müüri ladumine on ka tänapäeval suur osa ehitusest

Müüritööd on ehitusmaailma oluline osa, mis on kestnud juba sajandeid. Müüritööde tähtsus pole aastatega vähenenud, vaid pigem kasvanud, sest need moodustavad p
ssb.ee
Müüritööd on ehitusmaailma oluline osa, mis on kestnud juba sajandeid. Müüritööde tähtsus pole aastatega vähenenud, vaid pigem kasvanud, sest need moodustavad paljude ehitiste aluse ning annavad neile vastupidavuse ja iseloomu. Sellest tulenevalt on müüritööd endiselt kullatud valdkond, mis väärib põhjalikku uurimist ja tähelepanu. Selles artiklis uurimegi lähemalt müüritööde olulisust, erinevaid tehnikaid ja nende tänapäevaseid rakendusi. Müüritööd on ehitusprotsessi fundamentaalne osa, kuna need määravad hoone vastupidavuse ja stabiilsuse. Müüritööd ei piirdu ainult seinapindade loomisega,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.