Rohkema info nägemiseks:

SYMPOSIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 74; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SYMPOSIUM OÜ kohta arvamuslugu!"

SYMPOSIUM OÜ hetkeolukord

Juba 74 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

In the year 2022, Symposium OÜ continued its core business as web development and consulting for different clients. The money raised was mostly invested and used to cover management expenses.

In 2023, Symposium OÜ is planning to continue with software development and consulting, while at the same time also focusing on training talent and seeking other ways to invest assets earned.

2022. aastal jätkas Symposium OÜ oma põhitegevust veebiarenduse ja erinevate klientide nõustamisena. Kogutud raha investeeriti ja kasutati majandamiskulude katteks.

2023. aastal plaanib Symposium OÜ jätkata tarkvaraarenduse ja nõustamisega, keskendudes samal ajal ka talentide koolitamisele ning otsides muid võimalusi teenitud varade investeerimiseks.

SYMPOSIUM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.