Rohkema info nägemiseks:

OOMIPOISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud nutikatele valgustuslahendustele ja automatiseeritud süsteemidele, mis loovad unikaalse atmosfääri ja reageerivad kasutaja vajadustele igas ruumis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast valdkonda, kus innovatsioon kohtub atmosfääriga. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme automaatika ja sisustusvalgustuse süsteemide pioneerid, mis muudavad ruumid elamusteks. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: täita teie keskkond valgustusega, mis on mitte ainult hingematvalt kaunis, vaid ka intuitiivselt reageeriv teie elustiilile.

Alates hetkest, kui astute tuppa, on meie valgustuslahendused kujundatud kohanema, luues täiusliku atmosfääri igaks sündmuseks. Olgu see siis pehme kuma vaikseks õhtuks või erksad toonid pidulikuks koosviibimiseks, meie tooted on loodud vastama teie igale tujule.

Meie pühendumus tipptasemele on valgustatud igas pakutavas tootes. Keskendudes tipptehnoloogiale ja disainile, tagame, et iga valgustuslahendus on funktsionaalsuse ja esteetika sujuv segu. Meie Valgusta Nutikalt! loosung ei ole lihtsalt fraas; see on lubadus pakkuda nutikat, energiatõhusat valgustust, mis tõstab teie ruumi ja teie elu.

Liituge meiega teekonnal heledama, nutikama tuleviku poole. Uurige meie tootevalikut ja avastage, kuidas me saame teie kodu või äri muuta valguse maagiaga, mis on kohandatud just teile.

Haarake valguse ja automaatika jõust. Omaks võtke nutikam eluviis. Tere tulemast meie maailma, kus iga valguskiir on geniaalsuse puudutus.

Kontakt

OOMIPOISID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi S.

Nende firma valgustuslahendused on lihtsalt võrratud!

- Paavel A.

Ma ei suuda enam ette kujutada elu ilma nende nutikate süsteemideta.

- Kairi L.

Nende tooted on tõeline disainielement minu kodus, samal ajal olles äärmiselt praktilised.

Kuidas leida õige elektritööde partner ettevõtte vajadustele?

Elektritööd on oluline osa igast ehitusprojektist ning mängivad olulist rolli ka olemasolevate kodude ja ärihoonete ümberkujundamisel. Tänapäeva tehnoloogiliste edusammudega on elektritööd muutunud rohkem kui lihtsalt juhtmestiku paigaldamiseks. Nutikad lahendused, nagu automaatika ja energiasäästlikud süsteemid, on muutmas elektritöid kodudes ja ettevõtetes põnevalt uuenduslikuks ja jätkusuutlikuks. Selles artiklis uurime, kuidas nutikad elektritöö lahendused aitavad muuta sinu kodus energiasäästlikkuse reaalsuseks. Energiasäästlikud Valgustuslahendused Üks olulisemaid aspekte koduse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas automaatvalgustus aitab säästa energiat ja raha?

Automaatvalgustus viitab tehnoloogia kasutamisele valgustite automaatseks juhtimiseks läbi andurite, taimerite või kaugjuurdepääsu. See on kriitiline komponent
ssb.ee
Automaatvalgustus viitab tehnoloogia kasutamisele valgustite automaatseks juhtimiseks läbi andurite, taimerite või kaugjuurdepääsu. See on kriitiline komponent nutikodude ja -hoonete arengus, pakkudes mitte ainult mugavust, vaid ka energiatõhusust ja esteetilist atraktiivsust. Esimesest elektripirnist kuni viimaste LED-tehnoloogiateni on valgustus alati olnud keskne roll sisekujunduses. Automaatika tulek seab nüüd lava revolutsiooniks selles, kuidas me suhestume oma eluruumidega. Automaatika roll kaasaegses valgustuses Automaatvalgustuse süsteemid on energiasäästu algatuste eesrindel. Nad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.