Rohkema info nägemiseks:

ECNG INT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 591; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ECNG INT OÜ kohta arvamuslugu!"

ECNG INT OÜ hetkeolukord

Juba 591 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ECNG Int OU, registreeritud 28.02.2018, registrinumbriga 14438674, tegevusala: Muud mujal liigitamata finantsteenused, v.a kindlustus ja pensionifondid (64991), samuti arvutialane nõustamine (62021). Ettevõtte registrijärgne asukoht on Vaksali tn 6-1 Tartu linn, Tartu linn Tartu maakond 50409.

Ettevõtte juhtimist juhib põhikirja kohaselt kahest liikmest koosnev juhatus.

Seisuga 31. detsember 2022 on äriühingu osakapital 62 000 eurot.

Ajavahemikul kuni 15. juunini 2022 jätkas Ettevõte oma klientidele virtuaalvaluuta-virtuaalvaluuta vahetamise, virtuaalvaluuta-fiat vahetamise ja fiat-virtuaalvaluuta vahetamise teenuste osutamist virtuaalvaluuta vahetamise ja virtuaalvaluuta rahakoti hoidmise teenuse litsentsi alusel Eestis (litsents nr FVT000186, uuendatud 30.09.2020 ja arhiveeritud Ettevõtte juhtkonna otsusega 15.06.2022).

Kooskõlas strateegilise arenguga asutas ECNG Int OU novembris 2021 Leedus tütarettevõtte, mis sai litsentsid virtuaalvaluuta vahetamise ja virtuaalvaluuta rahakoti hoidmise teenuste osutamiseks. 14. juunil 2022 anti virtuaalsete varade teenuste osutamise (VASP) äritegevus üle 100-protsendilisele tütarettevõttele ECNG Digital UAB.

Alates 2022. aasta juunist on ECNG Int OU keskendunud arvutiprogrammeerimis- ja tarkvaraarendustegevusele, sealhulgas kohandamisele, testimisele, süsteemianalüüsile ja turvaaudititele. Meie kvalifitseeritud arendajad ei tööta mitte ainult ettevõttesiseste toodete kallal, vaid pakuvad klientidele ka kohandatud tarkvaralahendusi. Meie teadmised ulatuvad plokiahelaga seotud tarkvarast kaugemale, hõlmates finantstooteid, kauplemis- ja arbitraažialgoritme, robotid, turvaauditeid ja muud.

Ettevõte lõpetas 2022. aasta 96 829 euro suuruse kasumiga. Ettevõtte finantsseisund on stabiilne ja finantstulemused vastavad ootustele.

Ettevõte on avatud järgmistele finantsriskidele ja juhib neid tõhusalt: 1. Tururisk: Ettevõte leevendab turukõikumiste mõju, säilitades rahalisi vahendeid mitmes vääringus.

2. Krediidirisk: Ettevõte jälgib pidevalt nõudeid ja hindab oma partnerite krediidilimiite.

3. Likviidsusrisk: Ettevõtte maksekohustused jäävad madalale tasemele ega ületa lühiajaliste varade summat.

4. Rahavoogude risk: Ettevõte säilitab oma kohustuste täitmiseks sobival tasemel sularaha.

Nende finantsriskide tõhusa juhtimisega tagab ettevõte oma finantsstabiilsuse ja tegevuse jätkumise.

Üldiselt on ECNG Int OU edukalt kohandanud oma äritegevuse fookust ja laiendanud kontserni tegevust tütarettevõtte asutamise kaudu Leedus.

Ettevõtte üleminek arvutiprogrammeerimise ja tarkvaraarenduse tegevusele on osutunud tõhusaks ning tema finantsseisund on jätkuvalt tugev.

Tänu asjakohastele riskijuhtimismeetmetele on äriühingul head eeldused oma kasvu jätkamiseks ning klientide ja sidusrühmade jaoks väärtuse loomiseks.

ECNG INT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.