Rohkema info nägemiseks:

VALTU SPORDIMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 556; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VALTU SPORDIMAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

VALTU SPORDIMAJA OÜ hetkeolukord

Juba 556 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Valtu Spordimaja on 100% Kehtna Vallavalitsuse omandis olev ettevõte, mis on registreeritud äriregistris 12.03.2018 a. registrikoodiga 14446521 ja asukohaga Saare- 11,Kaerepere,Kehtna vald Rapla Maakond.

Ettevõtte põhitegevuseks on spordi ja kehakultuuri ning rahva tervishoiualase tegevuse korraldamine.

Teenuse osutamiseks on Valtu Spordimajas 4x25m.ujula,laste ja massaaži bassein,võimla,jõusaal,lauatennisesaal,seminariruum,majutusruumid,saunad,tenniseväljak, rannavolle väljakud, disc-golfi park, kunstmuruga jalgpalliväljak.

Osaühingu põhiülesandeks on arendada majandustegevust lähtuvalt sportlikest huvidest, tingimuste loomine viljelevat spordialade arenguks, koostöö arendamine spordi liitude ja klubidega ja spordiharrastuse järjepidevuse kindlustamine. Oma põhiülesande täitmiseks on

Osaühingul õigus osutada tasulisi teenuseid vastavalt kehtivale hinnakirjale.

Osaühingu raha ja vara kontrollib 5 liikmeline Nõukogu

Valtu Spordimaja valmis 1992 aastal. Algselt kattis osaliselt maja kulud Valtu kolhoos.

Üleminekuga Kehtna valla omandisse oleme palju ümberehitisi teinud ja tänu sellele omalaekumine oluliselt suurenenud. 2022 aastal oli müügitulu 199 098 eurot.

Oleme Rapla Maakonnas „Eesti Olümpiakomitee poolt tunnustatud spordikeskus“

Olulisemad õppe-, treeninglaagrid aruandeaastal olid: * Maardu allveeujumise klubi *lauatenniselaagrid-Eesti noortekoondised; *karateega tegelevad-Spordiklubi Impact ja Shukokai Karate

Aktiivsemad sportimisvõimaluste andjad oma töötajatele Valtu spordimajas olid;

Eesti Energia SK, Elioni SK, Seli Tervisekeskus, Kaitseliit, Rapla Metall OÜ,AS Ingle, Sport ID

International OÜ, Quality Home O 2022.aastal paigaldasime miniareenale uue kunstmuru, vahetasime ujulate filtriliiva koos sõeladega, vahetasime välja õhk-vesi soojuspumpade kompressorid ja korrastasime suusamäge-et oleks võimalik masinaga niita.

Spordimaja rahadest sai paigaldatud elektrikilp „Kaerepere 610“ tarvis mida saab hiljem

VALTU SPORDIMAJA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.