Rohkema info nägemiseks:

PIANO ÜLEMISTE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 642; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PIANO ÜLEMISTE OÜ kohta arvamuslugu!"

PIANO ÜLEMISTE OÜ hetkeolukord

Juba 642 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Piano Ülemiste OÜ (edaspidi ka „Ettevõte“) on Vapi People OÜ’le kuuluv tütarettevõte, mille põhitegevuseks on restoraniteenuse osutamine külastajatele igapäevaselt Vapiano kaubamärgi alt.

Tegemist on frantsiisil põhineva ärimudeliga ning ettevõte jälgib oma igapäevategevustes frantsiisiandja poolt tulenevaid õigusi ja kohustusi.

Ettevõtte majandusaasta peamiseks eesmärgiks oli restorani efektiivne opereerimine, klientide külastusarvu ja müügitulu järjepidev kasv, samas keskendudes toidu- ja teenuskvaliteedi kõige kõrgemate standardite hoidmisele. Ka järgmisel tegevusaastal plaanib Ettevõte tegutseda toitlustuse vallas ning keskenduda Vapiano kaubamärgiga restorani opereerimisele.

Ettevõte rendib tööjõudu. Piano Ülemiste OÜ’l töötajad puuduvad.

2022/2023 majanudusaasta oli ettevõttele edukas ning heade tulemustega. Koroonaviiruse piirangute kadumine kevadel avaldas tervikuna positiivset mõju – keskuse külastatavus kasvas kuust kuusse, kinos linastus uusi populaarseid filme ning turistidki on leidnud uue kaubandusliku sihtkoha

Ülemiste keskuse näol. Söögikohana eelistati Vapiano Ülemistet.

Ettevõte muutis teenindusmudelit ja tellimissüsteemi eelmisel majandusaastal ning käesoleval aastal on fookus teenindusmudeli efektiivsemaks muutmisel, kvaliteedil ja teeninduse kiirusel.

Olulisi investeeringuid aruandeaastal ei olnud.

Peamised finantssuhtarvud 2022/2023 2021/2022

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) 0,88 0,31

Maksevõime kordaja (kordades) 0,84 0,16

Võlakordaja (kordades) 0,51 0,72

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised

Maksevõime kordaja = (käibevara – varud) / lühiajalised kohustised

Võlakordaja = kohustised / (kohustised + omakapital)

Maren Uibo

PIANO ÜLEMISTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.