Rohkema info nägemiseks:

AIRGATE TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Airgate Tallinn büroohotell pakub Ülemiste piirkonnas Tallinnas mugavaid ja möbleeritud kontoriruume ning töökohti, ideaalset lahendust, kui ettevõte vajab professionaalset keskkonda kodust väljas või virtuaalkontori teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsid ideaalset kontoripinda oma ettevõttele, oled jõudnud õigesse kohta. Airgate Tallinn OÜ pakub rohkemat kui lihtsalt kontoripinna renditeenust. Meie hubases kontorikeskkonnas ootavad sind kaasaegsed mugavused, nagu lobby, avar köök, nõupidamis- ja seminariruumid, sõbralikud kontorikaaslased ja palju muud.

Me asume Ülemiste City piiril, olles lähim kontorihoone Tallinna Lennujaamale, tagades mugava juurdepääsu nii linna kui ka välismaale. Kõikidel klientidel on võimalik nautida kiiret ja tasuta traadita internetti, mis hoiab sind alati ühenduses. Meie ruumides on avatavad aknad ja konditsioneer, tagades meeldiva töökeskkonna igal aastaajal. Meie hoone ees asuvad parkimiskohad, trammipeatus ja bussiterminal, mis teeb kontorisse jõudmise lihtsaks ja mugavaks.

Asume aadressil Sepise 1, kus saame pakkuda lähimat kontoripinda Tallinna Lennujaamale. Kiirelt areneva Ülemiste City läheduses on suurepärased kontorihooned, rohelised pargid ja mitmed toidukohad vaid mõne minuti jalutuskäigu kaugusel. Lisaks naabruses asuvale spordiklubile MyFitness ja Selveri toidupoolele on meie ees ka parkimisvõimalused, kesklinna viiv trammipeatus ja kaugliinide bussiterminal. Samas kompleksis pakutakse laoteenust ja rahvusvahelist logistikateenust.

Kas oled otsimas privaatset kontorit oma väikeettevõttele või soovid jagatud töölauda avatud kontoris kõikide mugavustega? Ehk eelistad kodust töötamise asemel juriidilist aadressi Ülemiste City piiril? Või vajad aeg-ajalt nõupidamiste ruumi külaliste vastuvõtuks? Meil on lahendus igaühele ning meie näidispaketid on paindlikud.

Kirjuta meile juba täna ja leiame sinu ettevõttele sobiva kontorilahenduse!

KONTAKT

AIRGATE TALLINN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ander K.

Ma olen äärmiselt rahul oma kontoripinna valikuga ja soovitan Airgate'i kõigile, kes otsivad professionaalset ja mugavat töökeskkonda.

- Katrin L.

Airgate Tallinn OÜ kontoripinnad on täpselt see, mida minu ettevõte vajas. Kõik vajalikud mugavused on siin olemas, alates kiirest WiFi-st kuni avarate nõupidamisteruumideni.

- Renet S.

Nende kontoripindade paketid võimaldavad meie väikeettevõttel kohandada ruumi vastavalt vajadusele, mis on suur pluss.

AIRGATE TALLINN OÜ tegevusaruanne 2022

Airgate Tallinn OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2018. aasta märtsis. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud büroopindade rentimisele ja sellega seotud teenuste pakkumisele, muutudes selles valdkonnas üheks juhtivaks tegijaks. Ettevõtte peamised kontoripinnad asuvad Sepise 1 ja Tala 4 hoonetes, mis asuvad Tallinna südames.2022. aastal suutis Airgate Tallinn OÜ jätkata oma kliendibaasi ja käibe kasvatamist. See oli suuresti tänu 2021. aasta lõpus lisandunud kontoripinnale Sepise 1 hoones. See laienemine võimaldas ettevõttel pakkuda rohkem ruumi oma olemasolevatele klientidele ja samal

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida AIRGATE TALLINN?

Suurepärane asukoht Asume Ülemiste City piiril, olles lähim kontorihoone Tallinna Lennujaamale   Tasuta WiFi Kõigil klientidel on võimalik kasutada tasuta ki
ssb.ee
Suurepärane asukoht Asume Ülemiste City piiril, olles lähim kontorihoone Tallinna Lennujaamale   Tasuta WiFi Kõigil klientidel on võimalik kasutada tasuta kiiret traadita internetti   A/C Kõigis ruumides on avatavad aknad ning konditsioneer   Transport Maja ees asuvad parkimiskohad, trammipeatus ja bussiterminal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.