Rohkema info nägemiseks:

CASEMET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1783; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CASEMET OÜ kohta arvamuslugu!"

CASEMET OÜ hetkeolukord

Juba 1783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

2018 a märtsis omandas Soome firma Casemet OY Eesti ettevõtte Larmek OÜ äritegevuse. Tehingu tulemusena sündis ettevõte Casemet OÜ, mis kuulub Casemet OY kontserni.

2021a aprillis omandas ettevõte Fimeca Eesti OÜ Pärnu tehase mehhaanika ärivaldkonna.

Casemet OÜ on spetsialiseerunud terviklahenduste ja mehaaniliste osade tootmisele, pakkudes kõrgekvaliteedilist allhanget elektroonika- ja masinaehitustööstuse ettevõtetele.

Casemet OÜ toodangusse kuuluvad mitmesugused seadmete korpused ja nende üksikud mehhaanika osad, trükkplaadil kasutatavad varjestused, seadmete esipaneelid, ultraõhukestest materjalidest metallkomponendid ja ühenduskaablid. Klientidega koostöös pakutakse ka üksikute katseeksemplaride välja töötamisest kuni seeriatootmiseni. Omades laialdast koostöö võrgustikku saab ettevõte pakkuda erinevaid pinnatöötlusi, trükitehnilisi lahendusi, lasergraveerimist, elektroonika sõlmi ja muud ettevõtte profiiliga seonduvat. Casemet OÜ poolt kasutatavad materjalid ja tehnoloogiad vastavad

Rohs direktiivi nõuetele.

Olles üks tänapäevase tootmisprotsessi lüli, suhtub ettevõte mõistvalt oma klientide vajadustesse ning seetõttu on tellimuste haldamine, tarnekindlus ja toodete kvaliteet ettevõtte prioriteet.

Casemet OÜ kasutuses on nüüdisaegne ja mitmekesine masinapark ning väljaõppinud ning oma tööle pühendunud töötajad. Klientide vajaduste täitmiseks on panustatud pidevalt personali väljaõppesse ja seadmete kaasajastamisse.

Casemet OÜ teenis 2022 a müügitulu 7,0 mln eurot, 2021 a oli näitaja 5,5 mln. Äritegevusest teenitud kasum on võrreldes eelmise perioodiga kasvanud 65 protsenti.

Ettevõtte prioriteediks järgmisel majandusaastal on hoida ja parandada tootlikkust, tagada mõistlik kasumi kasv ning rahavood. Tõhusas koostöös klientide ning töötajatega viiakse ellu seatud eesmärgid, mis tagavad Casemet OÜ-le pikaajalise edu tugevas konkurentsis.

24. veebruaril 2022 puhkes sõjaline konflikt Venemaa ja Ukraina vahel, mis on põhjustanud kulude kasvu. Tooraine ja veosed on kallimad, üldine hindade tõus on põhjustanud inflatsiooni ja surve palgatõusuks on suur. Tulenevalt ebakindlast olukorrast ei ole juhtkonnal võimalik prognoosida usaldusväärset kvantitatiivset hinnangut konflikti mõju kohta ettevõttele.

CASEMET OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.