Rohkema info nägemiseks:

TARTU AUTOTEHNIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele autoteenustele, pakkudes professionaalset autode remonti, hooldust ning elektroonika- ja rehvitöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartu Autotehnik OÜ on usaldusväärne partner Teie sõiduki hoolduses, remondis ja korrashoius. Meie professionaalne meeskond pakub laias valikus teenuseid, mis tagavad Teie auto sujuva ja ohutu liikumise teedel. Oleme pühendunud Teie autoga seotud probleemide kiirele ja tõhusale lahendamisele, olgu tegemist remondi, hoolduse, elektri- või rehvitöödega.

Meie kogenud mehaanikud võtavad enda hoole alla nii suuremad remonttööd kui ka regulaarsed hooldused, tagades Teie auto pikema eluea ja parema jõudluse. Kas Teie auto käitub veidralt? Meie spetsialistid kasutavad tänapäevaseid diagnostikaseadmeid, et kiirelt ja täpselt tuvastada probleeme. Pakume laias valikus kvaliteetseid rehve ning teostame nende müüki ja paigaldust. Tagame Teie sõiduki hea haarduvuse igal teel.

Meie eksperdid tegelevad elektri- ja elektroonikavarustuse reguleerimise ning remondiga, hoides Teie auto süsteemid tipptasemel. Oleme spetsialiseerunud keevitus- ja lukksepatöödele, tagades Teie auto turvalisuse ja struktuurse terviklikkuse. Vajate uusi varuosi? Me tellime need Teie auto jaoks, et tagada kiire ja täpne remont.

Teeme ülevaatuse Teie eest, hõlmates eelnevat kontrolli, ja aitame Teil sõiduki ülevaatusega seotud formaalsused kiiresti korda ajada. Hoolitseme selle eest, et Teie auto kliimasüsteem oleks alati optimaalselt töökorras, tagades mugava sõidukogemuse igal aastaajal. Tagame, et Teie auto sõidudünaamika oleks tasakaalus, viies läbi sildade remondi ja reguleerimise.

Meie meeskond on pühendunud Teie auto parimale käekäigule. Oleme teadmiste, kogemuste ja kirega autode vastu. Usaldage meid, et hoida Teie sõiduk alati tipptasemel! Kui soovite, et Teie auto oleks alati parimas korras, ärge kartke võtta meiega ühendust. Tartu Autotehnik OÜ on siin, et pakkuda Teile kõrgekvaliteedilisi teenuseid ja lahendusi.

Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse Teie sõiduki vajadustele!

KONTAKT

TARTU AUTOTEHNIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus S.

Täpne diagnostika ja sõbralik meeskond.

- Andres K.

Usaldusväärsed eksperdid, kes hoolivad klientide rahulolust.

- Kadi R.

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus. Olen väga rahul!

Kuidas sõiduki tervise eest hoolitseda?

Teie auto pole pelgalt metallist ja kummidest kokkupandud masin, vaid see on Teie usaldusväärne kaaslane, kes kannab Teid läbi elu erinevate etappide. Sõltumata sellest, kas tegemist on lühikese igapäevase pendeldamise või pika avastusretkega maanteedel, on Teie sõiduk alati osa Teie elust. Mõistame, et sõiduki tervis on võtmetähtsusega, et tagada ohutu ja meeldiv sõidukogemus igal teekonnal. Tartu Autotehnik OÜ professionaalne meeskond jagab Teie kirge autode vastu. Meie spetsialistid ei näe oma töös pelgalt tehnikat, vaid nad mõistavad Teie sõiduki tähtsust Teie igapäevaelus. Seepärast

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada hea sõidukogemus?

Autod on meie igapäevaelu lahutamatu osa, olles meie usaldusväärsed kaaslased nii lühikestel sõitudel kui ka pikematel teekondadel. Tartu Autotehnik OÜ mõistab,
ssb.ee
Autod on meie igapäevaelu lahutamatu osa, olles meie usaldusväärsed kaaslased nii lühikestel sõitudel kui ka pikematel teekondadel. Tartu Autotehnik OÜ mõistab, kui oluline on teil oma auto turvalisena ja suurepärases seisukorras hoida ning sellepärast oleme siin, et pakkuda Teile kõrgekvaliteedilisi autoteenuseid, mis vastavad täpselt Teie vajadustele. Meie kogenud mehaanikud on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, et pakkuda Teie autole põhjalikku remonti ja regulaarset hooldust, tagades sõiduki sujuva toimimise igas olukorras. Spetsialiseerume elektroonika- ja mootoritöödele, kasutades

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.