Rohkema info nägemiseks:

NEWS B HOLDINGS LIMITED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 78; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NEWS B HOLDINGS kohta arvamuslugu!"

NEWS B HOLDINGS LIMITED OÜ hetkeolukord

Juba 78 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

News B Holdings Limited OÜ asutati 03.04.2018. aastal. Samal aastal alustati majandustegevusega. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on uudiste avaldamine veebilehel www.bitcoinist.com.

2022. aastal realiseerimis netokäive moodustas 1 444 439 eurot (2021. aastal realiseerimis netokäive moodustas 810 196 eurot).

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ning juhataja täidab ühtlasi ka tegevdirektori töökohustusi ja vastutab ettevõtte strateegiliste valdkondade toimimise eest. Ettevõttes töötajaid ei ole ja juhatuse liikmele tasu ei maksta.

NEWS B HOLDINGS LIMITED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.