Rohkema info nägemiseks:

MEETRIGA MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse eritellimusmööbli valmistamisele, pakkudes individuaalseid ja stiilseid sisustuslahendusi kodudele, kontoritele ja restoranidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kujutage ette kodu, kus iga ese on täpselt õiges kohas, kontorit, kus iga mööbliese toetab teie produktiivsust, restorani, kus kliendid tunnevad end kui kodus, või lasteaeda, kus lapsed õpivad ja mängivad turvalises keskkonnas. See pole unistus, vaid tegelikkus, kui valite Meetriga Mööbel OÜ.

Riiulid, kapid, toolid, lauad - need on vaid mõned näited meie loomingulisest arhitektuurist ja käsitööst. Meie mööbel pole lihtsalt mööbel, vaid lugu, mis muudab teie kodu ainulaadseks paigaks. Kasutame ainult ausaid materjale - melamiini, vineeri, MDF-i või spooni - tagades sellega mitte ainult ilu, vaid ka vastupidavuse. Meie saed lõikavad täpselt ja meie käed loovad kunsti, millest saavad osa teie igapäevaelu hetked.

Kas soovite täpselt kindla suurusega riiulit, mis sobib ideaalselt teie elutuppa? Või unistate köögist, kus iga sahtel on just seal, kus vaja? Meie tuleme teie juurde, mõõdame hoolikalt, joonistame plaani ja teeme ära. Iga detail on oluline ja iga projekt on meie jaoks ainulaadne väljakutse, mille lahendame pühendumuse ja täpsusega.

Teie soovid ja unistused saavad meie väljakutseks. Teeme mööbli, mis vastab täpselt teie vajadustele ja maitsele. Kasutame ainult ausaid ja vastupidavaid materjale, et tagada meie mööbli vastupidavus ja kaunis välimus aastateks.

Meie meeskond koosneb kogenud disaineritest, käsitöölistest ja spetsialistidest, kes teavad, kuidas luua unikaalset ja praktilist mööblit. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Oleme alati valmis kuulama teie soove ja vajadusi ning pakkuma parimat lahendust.

Kui soovid muuta oma kodu, büroo, restorani või lasteaia unistuste paigaks, võta meiega ühendust juba täna. Meie professionaalne meeskond on valmis sind aitama. Olgu sinu projekt suur või väike, oleme siin, et täita sinu unistused reaalsuseks.

Tuleme, mõõdame, joonistame ja teeme ära!

KONTAKT

MEETRIGA MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa O.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne mööbel.

- Martin H.

Väga rahul meie uue kohvilauaga!

- Teele D.

Armas lastetuba, täpselt nagu soovisime. Kõik vastab ootustele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MEETRIGA MÖÖBEL OÜ tegevusaruanne 2022

Meetriga Mööbel OÜ alustas tegevust 06.05.2018. Põhitegevus 2022. aastal oli era- ja äriklientidele suunatud eritellimusmööbli ja sisustuselementide tootmine, müük ning paigaldus. Toodangu müük toimus Eesti piires, põhiliselt Lõuna-Eesti regioonides ning Harjumaal. Aruandeaastal tegutses Meetriga Mööbel OÜ renditud tootmisruumides, mida on jooksvalt seadmete ning töövahenditega sisustatud. 2023. aastal on plaanis investeerida töökeskkonna parendusse ning vastavalt vajadusele ka tootearendusse. 2023. aasta eesmärgiks on jätkata tööd olemasolevate klientidega ning otsida uusi müügikanaleid,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kontoriruumi nutikalt optimeerida?

Töökeskkond on koht, kus me veedame suure osa oma ärkveloleku ajast. Seepärast on äärmiselt oluline, et meie kontoriruum oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid
ssb.ee
Töökeskkond on koht, kus me veedame suure osa oma ärkveloleku ajast. Seepärast on äärmiselt oluline, et meie kontoriruum oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka inspireeriv ja mugav. Töökeskkonna hea planeerimine ja nutikad mööbli lahendused võivad tõsta meie tootlikkust ja heaolu uuele tasemele. Kui te otsite viise, kuidas muuta oma kontoriruum tõhusamaks ja inspireerivamaks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Kontori optimeerimine algab alati täpse planeerimisega. Meie kogenud disainerid on siin, et kuulata teie vajadusi ja soove ning aidata teil luua kontoriruum, mis vastab täpselt teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.