Rohkema info nägemiseks:

A.M VIIMISTLUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitustöödega, keskendudes eelkõige siseviimistlusele, kipsitöödele ja plaatimistöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset ehitusettevõtet, mis suudaks muuta teie kodu või äri ruumid tõeliselt imeliseks? Siis olete jõudnud õigesse kohta. A.M Viimistlus OÜ on 2018. aastal loodud ettevõte, mille meeskond omab ulatuslikku kogemust ehitusvaldkonnas. Meie eesmärk on muuta iga objekt midagi erilist, olgu selleks siis kodu, kontor või kaubanduspind.

Oleme spetsialiseerunud kipsitöödele, mis hõlmavad nii seinte kui ka lagede ehitamist ja viimistlemist. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale, et tagada vastupidavus ja esteetiline nauding.

Meie meeskond tegeleb professionaalselt plaatimistöödega, mis hõlmavad põrandate, seinte ja muude pindade kaunistamist vastavalt teie soovidele.

Pakume mitmekülgset siseviimistluse teenust, mis hõlmab värvimist, tapeetimist, põrandakatete paigaldamist ja palju muud. Oleme pühendunud tagama, et teie ruumid peegeldaksid teie unikaalseid visioone ja vajadusi.

Meie meeskond on pühendunud kvaliteedi tagamisele igas töös, mida teostame. Oleme veendunud, et ainult kõrgeimate standardite järgimine toob kaasa rahulolevad kliendid ja imelised tulemused. Oma töös väärtustame täpsust, tähelepanu detailidele ning kliendi soove.

Tegutseme peamiselt Tallinnas ja Harjumaal, kuid oleme valmis kaugematele projektidele. Olgu tegemist väikese kodu renoveerimisega või suurema äripinna ümberehitusega, oleme valmis teie väljakutsetele vastama.

Kui otsite ehituspartnerit, kes mõistab teie unikaalseid vajadusi ning suudab muuta teie visioonid reaalsuseks, siis võtke ühendust A.M Viimistlus OÜ-ga. Meie meeskond on valmis leidma parimad lahendused ja looma imelisi siseviimistluse projekte. Astuge esimene samm meie suunas ja laseme teie ideedel elule puhkeda!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

A.M VIIMISTLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna V.

Plaadimustrid on nii ilusad ja detailirohked ning töö oli täpne ja professionaalne. Ma ei saaks olla rahulikum oma kodu välimuse ja vastupidavuse osas.

- Marko E.

Nad kuulasid tähelepanelikult minu soove ja loovad nüüd ruumi, mis tõmbab kliente ja kolleege ligi. Suur tänu professionaalse ja loomingulise töö eest!

- Liina H.

Nad muutsid minu vannitoa tõeliseks spaaks ja minu elutoa elegantseks. Soovitan soojalt!

Kuidas saavutada kõige täpsemate detailidega imelised põrandad ja seinad?

Kodu ja äripindade renoveerimisel on üks oluline aspekt, mida ei tohiks alahinnata, põrandate ja seinte katmine. Plaatimine on valik, mis mitte ainult ei lisa ruumile stiili ja elegantsi, vaid tagab ka vastupidavuse ja kvaliteedi. A.M Viimistlus OÜ plaatimistööde meeskond on valmis muutma põrandad ja seinad kunstiteoseks, mis ei kanna vaid aastaid, vaid kestab aastakümneid. Plaatimine on palju enamat kui lihtsalt praktiline lahendus. See on kunst, mis võimaldab teil väljendada oma isikupära ja luua ruume, mis räägivad lugu. Plaatimine võimaldab valida erinevate tekstuuride, värvide ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua elegantne siseviimistlus?

Kodu on koht, kus teie isikupära saab väljendada, ja seepärast on iga detail oluline. Kipsitööd on üks võimas viis muuta igav ruum elegantseks ja kaasaegseks. A
ssb.ee
Kodu on koht, kus teie isikupära saab väljendada, ja seepärast on iga detail oluline. Kipsitööd on üks võimas viis muuta igav ruum elegantseks ja kaasaegseks. A.M Viimistlus OÜ, kellel on aastatepikkune kogemus ehitusvaldkonnas, on teie partneriks, et tuua teie visioonid ellu ja muuta iga interjöör tõeliseks kunstiteoseks. Kipsitööd on palju enamat kui lihtsalt seinakatte paigaldamine. See on kunst, mis annab teile vabaduse luua mõõtmatu arv erinevaid tekstureid ja disaine, mis muudavad teie ruumi ainulaadseks. Kipsitööd võimaldavad teil mängida valguse ja varjudega ning luua efekte, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.