Rohkema info nägemiseks:

SAMOLYOT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 276; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAMOLYOT OÜ kohta arvamuslugu!"

SAMOLYOT OÜ hetkeolukord

Juba 276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SkyWorld Community OÜ majandusaasta kestis 01.jaanuarist kuni 31.detsembrini 2022. aastal.

SkyWorld Community OÜ põhitegavuseks on innovatiivsel tehnoloogial põhinev taristu lahenduste nõustamine, projektide ettevalmistamine, teostatavus-ja tasuvus uuringute läbiviimine ning kõik muud enne ehitust vajalikke tööde teostamine. Omades pikaajalist kogemust projektijuhtimises ja investeeringute planeerimises suudame pakkuda klientidele efektiivseid ja kaasaegseid taristu lahendusi reisijate ja kaupade veoks.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal oli SkyWorld Community OÜ müügitulu kokku 2250 eurot.

Personal 2022. aastal oli keskmine töötajate arv. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Meie eesmärkideks 2023. aastal on kindlustada teenuse püsiv kasv ja omakapitali tulutase ning reageerida kiiresti turu muutustele. 2022. aastal on plaanis kasvatada teenusmahtu ja äripartnerite ringi alustades projekte eksportturgudel.

SkyWorld Community OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas. 2022.a. SkyWorld Community OÜ vahetas oma nime Samolyot OÜ-ks

SAMOLYOT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.