Rohkema info nägemiseks:

VIRCOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 600; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIRCOM OÜ kohta arvamuslugu!"

VIRCOM OÜ hetkeolukord

Juba 600 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vircom OÜ asutati 15. juunil 2018.a. ja tänu asutaja-ainuosaniku pikaajalisele eeltööle ning varasemalt sõlmitud suulistele kokkulepetele alustas koheselt ka tegevust. Ainuosaniku poolt ettevõttele antud pikaajaline laen võimaldas osta kallurauto, misjärel alustati koostööd AS

Taristoni ning Metropol Group OÜ-ga. 6. mail 2021.a. müüdi 50% osalus (osa nimiväärtusega 1250 eurot) senisele koostööpartnerile Metropol Group OÜ eesmärgiga laiendada finantsilisi võimalusi tootmise laiendamiseks vajaliku masinapargi soetamisel.

Lõppenud majandusaastal oli tellimusi piisavalt ning lisandus mitmeidki uusi kliente. Kliendid on tehtud töödega väga rahul ja andnud selle kohta ka positiivset tagasisidet. Suurimaks probleemiks oli jätkuvalt müügiarvete laekumiste hilinemine, mis tegi ettevõtte kohustuste täitmise ääretult pingeliseks. Hetkel siiski tööd jätkub ning on ka kokkulepped edasiseks, ometi teeb suurt muret

Eesti majanduse edasine areng ning sisendite prognoosimatu hinnatõus.

Investeeringuid lõppenud majandusaastal ei tehtud, keskenduti olemasolevate kohustuste täitmisele. Uuel majandusaastal on kavas tehnikapargi suurendamine ja täiendava töötaja tööle võtmine.

Vircom OÜ 01.07.2022 - 30.06.2023 majandusaasta müügikäive oli 214623 eurot, kahjum 4561 eurot. Ettevõttes töötas aruandeperoodi arvestusliku keskmisena 3 töötajat (aasta lõpu seisuga 4 isikut), palgakulu oli 40280 eurot. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tööülesannete täitmise eest tasusid ning muid hüvesid ei arvestatud.

Juhatuse liige

Marko Virkoja

VIRCOM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.