Rohkema info nägemiseks:

TL ARCHITECTURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 228; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TL ARCHITECTURE OÜ kohta arvamuslugu!"

TL ARCHITECTURE OÜ hetkeolukord

Juba 228 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TL Architecture alustas tegevust 2018. aasta juulis, mil osutati esimene teenus. TL Architecture OÜ põhitegevuseks on arhitektuuri ja sisearhitektuurialane konsultatsioon, arhitektuuriprojektide ja jooniste koostamine ning vajadusel ka ehitusprojekti(-de) koostamine.

2022-2023. majandusaasta eesmärgiks on hoida käive ja kasum stabiilsetena ja jätkata samas tegevusvaldkonnas ning võimalusel/vajadusel luua uusi suhteid nii kohalike kui ka Euroopa

Liidu ettevõtetega, kellele teenuseid osutada. TL Architecture OÜ juhtkond on kaheliikmeline, 2022-2023. majandusaastal ettevõte töötasu oma juhatusele ei maksnud ning samuti ei töötanud ettevõttes ühtegi töötajat.

Dividendide tasumise otsustab ettevõtte juhtkond jooksvalt vastavalt vajadusele.

2022-2023. aastal soetas TL Architecture OÜ mitmesugust põhivara.

TL ARCHITECTURE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.