Rohkema info nägemiseks:

NEOVIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1490; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NEOVIN OÜ kohta arvamuslugu!"

NEOVIN OÜ hetkeolukord

Juba 1490 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte majandusaasta aruandes esitatud andmete põhjal saame teada, et ettevõtte realiseerimise netokäive oli 89812 eurot. See on summa, mida ettevõte on teeninud oma toodete või teenuste müügist, millest on maha arvatud käibemaks ja muud müügiga otseselt seotud maksud. See on oluline näitaja, mis aitab mõõta ettevõtte müügitulemusi ja võrrelda neid eelmiste perioodidega. Ettevõtte tööjõukulud olid samuti märkimisväärsed. Aruandest selgub, et ettevõttes töötas keskmiselt neli inimest põhikohaga. Tööjõukulud, mis hõlmavad nii töötasusid, sotsiaalmaksu kui ka muid tööjõuga seotud kulusid, ulatusid 49839 euroni. See on oluline näitaja, mis aitab mõõta ettevõtte tööjõukulusid ja võrrelda neid teiste sarnaste ettevõtetega. Investeeringute osas näitab aruanne, et ettevõte ei investeerinud põhivaradesse. See tähendab, et ettevõte ei soetanud uusi masinaid, seadmeid, kinnisvara või muid põhivarasid, mis aitaksid kaasa ettevõtte pikaajalisele kasvule ja arengule. See võib viidata sellele, et ettevõte on keskendunud olemasolevate ressursside efektiivsemale kasutamisele või et tal pole praegu vajadust suurte investeeringute järele. Kokkuvõttes annavad need andmed meile ülevaate ettevõtte majandustegevusest ja finantsseisundist. Need aitavad mõista, kuidas ettevõte on hakkama saanud oma müügi, tööjõukulude ja investeeringutega, ning võimaldavad teha järeldusi ettevõtte tuleviku väljavaadete kohta.

NEOVIN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.