Rohkema info nägemiseks:

WARAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 792; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WARAM OÜ kohta arvamuslugu!"

WARAM OÜ hetkeolukord

Juba 792 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Waram asutati 18.06.2018. aastal, sama aasta lõpus soetati tütarettevõte Kemotar OÜ.

Waram OÜ põhitegevuseks on olnud kinnisvarahaldus.

MAJANDUSKESKKOND 2022. AASTAL 2022 aasta läheb ajalukku eeskätt Venemaa poolt Ukraina vastu alustatud sõja aastana. Balti regioon tervikuna muutus välisinvestorite silmis kõrgendatud riskiga piikonnaks, millise oluliseks tunnuseks on agressiivse käitumisega Venemaa naabrus. Sõjaga paralleelselt püüdis Venemaa mõjutada Euroopa riikide käitumist, survestades olulise energiakandjate tarnijana hinnakujundust ja tarnekindlust, seades eesmärgiks sõjakulu kaudse finantseerimise Euroopa riikide kulul.

Aruandeaasta teises pooles hakkas keskpanga vastusena inflatsiooni kontrolli alt väljumisele kasvama ka baasintresside tase, tehes napi 5 kuuga 3%-se hüppe.

Ettevõtet Waram OÜ mõjutas oluliselt energiahindade ja EURIBORi järsk tõus. Püüti leida lahendus gaasi effektiivsemale tarbimisele Rehepapi tee 35 kinnistul. Vahetati välja gaasikatel ja andurid, selle tulemusena suudeti tarbimismahtu 15% võrra vähendada.

Waram OÜ majandusnäitajad

Rentaablusnäitajad (%) 2022 2021 Muutus

Varade puhasrentaablus (ROA) 0,84% -0,48% 1,33%

Omakapitali puhasrentaablus (ROE) 94,96% -990,58% 1085,54% 2022. aasta lõpuks on osaühingu omakapital 97 282 eurot, ettevõte lõpetas aasta kasumiga.

WARAM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.