Rohkema info nägemiseks:

MERIFERM EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 13585; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MERIFERM EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas K.

Meriferm Ehitus OÜ on tõeliselt usaldusväärne partner ehitusprojektide ja renoveerimise osas. Nende meeskond on äärmiselt professionaalne ja pühendunud ning tulemused on alati kõrge kvaliteediga.

- Liina M.

Meie maja renoveerimine oli suur ettevõtmine, kuid Meriferm Ehitus tegi selle protsessi lihtsaks ja sujuvaks. Nad olid alati kättesaadavad, et vastata küsimustele ja lahendada probleeme ning tulemused ületasid meie ootused!

- Marta R.

Nende tähelepanu detailidele ja kvaliteedile on märkimisväärne. Iga nurgatagune on hoolikalt viimistletud, ja meie kodu on nüüd just selline, nagu me alati tahtsime. Soovitan kindlasti kõigile, kes otsivad professionaalset ehitusettevõtet.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MERIFERM EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Meriferm Ehitus OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse üldehitusteenuse pakkumise poolest, alustas oma tegevust 19. juunil 2018. Ettevõtte asutamise peamine eesmärk oli pakkuda laia valikut ehitusteenuseid, mis hõlmavad nii elamute kui ka mitte-eluhoonete ehitust. Meriferm Ehitus OÜ on spetsialiseerunud peamiselt elamute ja mitte-eluhoonete ehitusele. Nende teenuste hulka kuuluvad uute hoonete ehitamine, olemasolevate hoonete renoveerimine, laiendamine ja ümberehitamine. Ettevõtte põhitegevusala on Pärnumaa, kuid nad pakuvad oma teenuseid ka üle kogu Eesti, olles seega laialdaselt kättesaadavad.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on hea tellida üldehitusettevõte?

Mugavus ja aja kokkuhoid: Üldehitusettevõte võtab enda peale kõik ehitustöödega seotud ülesanded, sealhulgas tööjõu hankimise, materjalide ostu ja kohaletoim
ssb.ee
Mugavus ja aja kokkuhoid: Üldehitusettevõte võtab enda peale kõik ehitustöödega seotud ülesanded, sealhulgas tööjõu hankimise, materjalide ostu ja kohaletoimetamise ning projekteerimise ja ehitusloa taotlemise. See tähendab, et teil ei pea olema eraldi kokkupuudet erinevate spetsialistidega ning säästate aega ja vaeva. Kvaliteet ja professionaalsus: Üldehitusettevõttel on laialdased teadmised ja oskused ehitusprotsessi igas etapis. Need teadmised võivad hõlmata kõiki ehitusega seotud valdkondi alates projekteerimisest ja aluspõhja valmistamisest kuni katuse paigaldamise ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.